Fix utak módosítása Lista nézetben

Kategória:

Kiküldetési rendelvényed készítése során a korábban felvitt fix utakat szükség esetén így módosítsd!

Lista nézetben a kattints a ikonra a módosítani kívánt napon!

Ha további partnerek látogatását is rögzítenéd, az lehetőségre kattintva (vagy a billentyűkombinációval) tudsz új sort nyitni az előző alá, és kiválasztani a megfelelőt.

A lehetőséggel tudsz a listába már meglévő alá vagy fölé új sort beszúrni, a opcióval pedig akár át is rendezheted a meglévők sorrendjét.

ikonra kattintva tudsz sort törölni.

Az Utazás célja is módosítható, ebbe a mezőbe kattintva (vagy tab billenytűvel továbblépve) másikat is választhatsz, vagy akár újat is megadhatsz hozzá! (Magánautó esetében figyelj, hogy csak üzleti utakat, tehát csak üzleti utazási célt adj meg!)

RoadRecord Online kiküldetési rendelvény fix utak módosítása

Miután minden kívánt módosítást elvégeztél kattints a Mentés gombra!
Választhatod azt a lehetőséget is, hogy a naptárban  itt közvetlenül egy új napot választasz. Vagy a gombbal az előző, illetve a  gombbal is a következő napra léphetsz. A bevitt adatokat ilyenkor automatikusan mentjük, nem szükséges külön a Mentés gombra kattintanod!

A Fix utak / Mobil app menüpontban lehetőséged van a korábban betöltött, de időközben módosított napi állandó utak frissítésére, újratöltésére. Ez akkor lehet hasznos, ha a napi állandó utakat később állítod be, mint, hogy utat vagy üzemanyagtöltést vinnél fel az adott hónapban. Vagy a már betöltött napi állandó utakat időközben módosítottad.

Előző Fix utak felvitele Lista nézetben
Következő Fix utak törlése Lista nézetben

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések