Utak módosítása és törlése mobil alkalmazásban

Mire vagy kíváncsi?

Utak módosítása és törlése mobil alkalmazásban

Kategória:

Az Utak képernyőn lefelé görgetve , vagy a naptár ikonra útnyilvántartás mobil alkalmazás kattintva keresd meg a megfelelő napot, koppints a módosítani kívánt útra, majd válaszd ki mit szeretnél tenni.

Az utazások sorrendjét is módosíthatod “Drag and drop” (Fogd és vidd) módszerrel. Tartsd az ujjad hosszan a mozgatni kívánt úton majd mozdítsd el a megfelelő helyre (csak napon belül)!

Sorrendet jobb felül az ikonra kattintva is módosíthatsz. A szerkesztőfelület jobb oldalán a gombot nyomva tartva tudod mozgatni, a kuka ikonra koppintva pedig törölni az adott utat.

Partner módosítása / átnevezése
Erre a lehetőségre koppintva tudod módosítani a Partner nevét, Kategóriáját (Partner / Töltőállomás vagy Telephely), valamint a hozzá tartozó alapértelmezett Utazás célját.

Út módosítása
Ezt a lehetőséget akkor használd, ha véletlenül másik partnerhez rögzítettél látogatást (mert pl ugyanazon a címen több cég is van). Az Ehhez a partnerhez érkeztem mezőben válaszd ki a listából a megfelelőt (szükség esetén az Utazás célját is módosíthatod).

Tankolássá módosítom

Egy partnerlátogatást akár tankolássá is átminősíthetsz: válaszd ezt a lehetőséget, majd a tankolás adatainak megadása után mentsd el a tankolást.

Távolság módosítása
Ha egy út távolságán szeretnél módosítani, válaszd ezt az opciót, és add meg az előző partnertől a kívánt távolságot.

Út törlése
Ha egy korábban rögzített utat törölni szeretnél, válaszd ezt!
Megteheted a sort balra elhúzva megjelenő kuka gombbal is.

Videós segédlet a Manuális útrögzítési mód használatához:

Hasonló bejegyzések