Utak módosítása és törlése mobil alkalmazásban

Mire vagy kíváncsi?

Kategória:

iOs és Android mobil appban rögzített útjaidat az Utak menüpontban módosíthatod a gombra kattintva.

Lista nézetben lefelé görgetve , vagy a naptár ikonra útnyilvántartás mobil alkalmazás kattintva keresd meg a megfelelő napot, majd kattints a módosítani kívánt útra, majd válaszd ki mit szeretnél tenni.

Az utazások sorrendjét is módosíthatod “Drag and drop” (Fogd és vidd) módszerrel. Tartsd az ujjad hosszan a mozgatni kívánt úton majd mozdítsd el a megfelelő helyre!

Sorrendet az ikonra kattintva is módosíthatsz, melyet a Fix utak menüpont jobb felső sarkában találsz. A gombra rányomva az utak melletti nyíl helyett az alábbi ikon jelenik meg: jelezve, hogy a mozgatni kívánt útra hosszan kattintva átmozgathatóak. Ha végeztél az utak rendezésével a jobb felső sarokban található pipára kattintva visszatérhetsz a Fix utak általános nézetére.

Egy partnerlátogatást akár tankolássá is átminősíthetsz: válaszd a Tankolássá módosítom lehetőséget, majd a tankolás adatainak megadása után mentsd el a tankolást.

Ha egy út távolságán szeretnél módosítani, válasz a távolság módosítása lehetőséget, és add meg a két partner közötti módosított távolságot, majd mentsd el az utat.

 

Ha egy korábban rögzített utat törölni szeretnél, akkor kattints a sort balra elhúzva megjelenő törlés gombra!

Videós segédlet a Manuális útrögzítési mód használatához:

Előző Utak rögzítése mobil alkalmazásban
Következő Új partner felvitele mobil appban

Hasonló bejegyzések