Rögzített km óra állás fix utaknál

Mire vagy kíváncsi?

Kategória:

A kezdő, a hóvégi és a tankoláskori km óra állás megadása mellett bármelyik fix úthoz (azokhoz az utakhoz, amit nem útajánlással hoztál létre) is felvihetsz óraállást, így rögzítheted pl. a szerviz km óra állást. Mobil appban rögzített úthoz és importált fix úthoz is megadhatsz óraállást.

Fontos azért, hogy csak a kiemeltebb “eseményekhez” (szerviz, műszaki, stb.) adj meg rögzített km óra állást! Ne adj meg minden napra vagy naponta több úthoz, mert nem fogod tudni elkészíteni az útnyilvántartásodat, hiszen a program nem a valós GPS alapján megtett távolsággal számol. Hogyan számol a program távolságot?

Az Utak menüpontban, a napi nézetben kattints a megfelelő sor végén lévő ikonra!

A felugró ablakban add meg a km óra állást, majd kattints a Mentés gombra!

 

A felvitt adatot ellenőrizzük és ha a korábban rögzített km óra állásokhoz viszonyítva nem megfelelő, akkor azt felugró üzenetben jelezzük.

útnyilvántartás rögzített km óra állás hibaüzenet képernyő

A rögzített óraállás napi nézetben a sor elején jelenik meg. A véglegesítéshez kattints a jobb alsó sarokban lévő Mentés gombra!

A rögzített óraállást a ikonra kattintva módosíthatod vagy törölheted. Az óraállás megváltoztatásához írd át a km-t és kattints a Módosítás gombra! Törléshez kattints a ikonra!

A rögzített km óra állások megjelennek a Hóvégi- és tankolások km óra állásai részletezőben és a Km-óra-állás szakaszok felugró ablakban is.

útnyilvántartás rögzített km óra állás

Videós segédlet a RoadRecord Online útnyilvántartó program Havi utak menüjéhez:

 

Hasonló bejegyzések