Kiküldetési rendelvény saját gépkocsihoz

Kinek kell Kiküldetési rendelvény?

Ha magánautódat üzleti célra is használod, kiküldetési rendelvénnyel céges pénzből is fizetheted a költségeket ahelyett, hogy saját zsebből intéznéd. A munkavállalók mellett megbízottak, vagy éppen tisztviselők is számolhatnak el költséget ilyen módon. (“Apropó, mikor lesz a munkába járásból céges út?”)

NAV-álló útnyilvántartás mobilon
kiküldetési rendelvény

Ne bukd el ezt a pénzt!

Kiküldetési rendelvénnyel egy átlagos ügyfelünk évente 1.500.000 Ft-ot számol el autónként a cégében legálisan. Az ebből keletkező adómegtakarításról még jó gazdasági körülmények között sem érdemes lemondani, de egy gyengén teljesítő időszakban kifejezetten életmentő lehet!

NAV-álló kiküldetési gyorsan

A mobilapplikációban automatikusan épülnek útjaid – csak a céges útjaidat kell feltüntetned, tankolásaidat és magánútjaidat nem! A hiányzó útjaidra automata útajánlás-tervezetet kapsz, akár visszamenőleg is. Így készül el havi 7 perc alatt a NAV-álló kiküldetési rendelvényed.

útnyilvántartás applikáció és laptop
RoadRecord útnyilvántartás NAV ellenőrzéshez

Megéri a kiküldetési rendelvény?

Minél több céges utat mész, annál többet tudsz elszámolni. Kiküldetési rendelvénnyel legálisan tudod kifizetni magadat és alkalmazottaidat, nem kell számlát venned vagy adózott pénzedből finanszíroznod a magánautók céges használatát. Hivatalosan, céges pénzből tudod ezt kifizetni.

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ