Kiküldetési rendelvény saját gépkocsihoz

Kinek kell Kiküldetési rendelvény?

Ha magánautódat céges célból is használod (és nem csak munkába járásra, ami nem számít céges útnak), ahelyett, hogy saját zsebből fizetnéd a költségeket, kiküldetési rendelvénnyel ezt kifizetheted céges pénzből is. A munkavállalók mellett megbízottak, vagy éppen tisztviselők is számolhatnak el költséget ilyen formában.

NAV-álló útnyilvántartás mobilon
kiküldetési rendelvény

Ne bukd el ezt a pénzt!

Egy átlagos ügyfelünk kiküldetési rendelvénnyel évente és autónként 1.500.000 Ft-ot számol el a cégében legálisan. Az ebből keletkező adómegtakarításról még jó gazdasági körülmények között sem érdemes lemondani, de egy gyengén teljesítő időszakban kifejezetten életmentő lehet!

NAV-álló kiküldetési gyorsan

A mobil appal hóközben automatikusan rögzülnek útjaid. Csak a céges útjaidat kell feltüntetned, tankolásaidat és magánútjaidat nem. A hiányzó útjaidra automata útajánlás tervezetet kapsz, akár visszamenőleg is. Így készül el havi 7 perc alatt a NAV-álló kiküldetési rendelvényed.

útnyilvántartás applikáció és laptop
RoadRecord útnyilvántartás NAV ellenőrzéshez

Megéri a kiküldetési rendelvény?

Minél több céges utat mész, annál többet tudsz elszámolni. Kiküldetési rendelvénnyel legálisan tudod kifizetni magadat és alkalmazottaidat, nem kell számlát venned vagy adózott pénzedből finanszíroznod a magánautók céges használatát. Hivatalosan, céges pénzből tudod ezt kifizetni.

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ