“Csak ez az állandó frissítés ne lenne…”

Mire vagy kíváncsi?

Kategória:

Örülünk, hogy csak ez a probléma

Egyik felhasználónk hívta fel a figyelmünket arra, hogy beszéljünk a rendszeres frissítések jelentőségéről.

A Roadrecord ügyvezetője, Barazsy Ákos gyereknapon éppen vattacukorért állt sorban, amikor az egyik ügyfelünk felismerte és odalépett hozzá.

“Ákos, nagyon jó szoftveretek, csak ez az állandó frissítés ne lenne. Belépek a programba és elkezd frissíteni az alkalmazás.”

“Örülünk, ha csak ez a probléma, mi tudunk másról is…Azt valljuk, egy szoftver sosincs készen, ezért is vannak a frissítések.” 

RoadRecord Online program havi frissítés

A háttérben folyamatosan dolgozunk, hogy a RoadRecord útnyilvántartót minél inkább ügyfeleink igényei szerint fejlesszük. Időről időre új funkciókat vezetünk be, optimalizálunk, esetleg hibákat javítunk. 

Mindezt a fejlesztési munkát havonta egyszer a program frissítésével építjük be az alkalmazásba.

A mobil alkalmazásokkal ellentétben az online programban a frissítés automatikusan elindul, így amikor belépsz a rendszeredbe néhány másodperc múlva üzenet kapsz és elindul a frissítés. A frissítés akár hosszadalmas folyamat is lehet, amely több tényezőtől függ (pl. az internet sebessége). Ezért fut a háttérben.

“Miért jó nekem a frissítés?”

Az automatikus frissítéssel biztosítjuk, hogy mindig a lehető legfrissebb verziót használd, amelyben az összes új funkció és hibajavítás is megtalálható. 

A legújabb verzió mindig megfelel a jogszabályi követelményeknek, így biztosítjuk, hogy útnyilvántartásod vagy kiküldetési rendelvényed biztosan NAV-álló legyen!

TIPP: Ha frissítést tapasztaltál ellenőrizd az online programfejlesztési listát, hogy milyen újdonságokat találhatsz a legújabb verzióban! 

Hasonló bejegyzések