Partnerek importálása

Kategória:

Partner adatokat többféle forrásból vagy programból importálhatsz a RoadRecord Online programba.

Számlázó vagy ügyviteli programodban (pl.: Billingo, InnVoice, RLB), crm rendszeredben (pl: MiniCRM) felvitt partnereidet néhány mozdulattal importálhatod útnyilvántartó programodba, így nem kell kétszer dolgoznod.

Fontos: Kizárólag Microsoft Excel (.xlsx), vagy pontosvesszővel tagolt (.csv) formátumú táblázat tölthető fel. Naponta maximum 1000 partner importálására van lehetőség.

Elsőként töltsd le a Mintafájlt, ebben töltsd ki előre az adatokat!

Ha megvan az előkészített táblázat, jobb oldalon alul kattints a menüre, és válaszd az Importálandó fájl feltöltése lehetőséget!

Kattints a Fájl kiválasztása gombra, tallózd ki a megfelelő táblázatot, majd kattints a Feltölt gombra!

Visszajelzést kapsz, hogy az adatok feldogozása megkezdődik (az információs ablak eltűnik, de a Bezár gombra kattintva azonnal be is zárhatod).


Megfelelőn kitöltött táblázat esetében gyakorlatilag azonnal, 100%-os sikerességgel megy végbe az import. Amint ez megvan, az importált partnerek már használhatóak is a nyilvántartásban!

partnerek importálása útnyilvántartó NAV-állóHa az import táblázatodban azonos nevű, de különböző című partnerek szerepelnek (pl. egy cég telephelyei) akkor az importálás során számozással hozzuk létre a partnereket:

partnerek importálása útnyilvántartó RoadRecord

Ha a táblázatban nincsenek megfelelően kitöltve a cím vagy a koordináta, emiatt egyik alapján sem lehet beazonosítani a partner helyét, manuálisan kell pontosítani, az adott sorra duplán kattintva.

Sikertelen kategóriába kerülnek a hiányos cím, vagy rossz koordináta adatokkal érkező partnerek, a Nem egyértelmű kategóriába pedig az olyan pontok, ahol esetleg több címtalálat is lehet (Pl ‘Budapest Rákóczi’ van csak kitöltve, de se irányítószám, se közterület jellege nincs, amivel a pontos helyet azonosíthatnánk).

Ezért kiemelten fontos, hogy a táblázatot minél pontosabban töltsd ki az importáláshoz!

Az importálás után partnereidet egyenként vagy csoportosan is módosíthatod.

partnerek importálása útnyilvántartó

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések