Hogy használd a RoadRecord Online mobil appot?

Mire vagy kíváncsi?

Hogy használd a RoadRecord Online mobil appot?

Kategória:

A RoadRecord Online mobil app a RoadRecord Online asztali gépen, böngészőben futó útnyilvántartó program kiegészítő, adatgyűjtő alkalmazása. A mobil app és a böngészőben futó program együtt, összekapcsolódva működnek.
Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat a mobil app használatáról:

  • A RoadRecord mobil appban is tudsz regisztrálni a programba és az aktiválást és az útnyilvántartó használatának kezdeti lépéseit is itt el tudod végezni. A böngészőben futó online programban felviheted partnereidet vagy akár tömegesen is importálhatod őket. Ezek mind megjelennek a mobil appban is.
  • A mobil alkalmazással hónap közben négy különböző módon is rögzítheted útjaidat, melyből 2 rögzítési mód teljesen automatikus, 1 az első beállítást követően az, ha pedig a manuális rögzítést preferálod, 1 a kézi vezérlést is lehetővé teszi. Könnyedén felviheted új partnereidet is. De tankolásaid adatait és a hóvégi km óra állásokat is megadhatod a rendszerbe.
  • Az alkalmazás nem meríti a mobil adatforgalmadat sem telefonod akkumulátorát. Ráadásul a GPS alapú rendszerekkel ellentétben nem vagy megfigyelve. Úticélodat csak megérkezéskor rögzítjük/rögzíted. A program kijelzi számodra a legközelebb lévő partneredet, így  manuális rögzítés esetén csak jóvá kell hagynod, hogy hova érkeztél. Ha automata rögzítési módot választottál, az app felugró üzenetben tájékoztat róla, melyik partnerhez érkeztél (ha nincs partnered a közelben, anoním partnerként lerögzíti a megérkezésed helyadatait), neked csak akkor van dolgod, ha megszakítanád az automatikus rögzítés folyamatát.
  • Fontos, hogy mobilon csak az adott évre rögzíthetsz, ha visszamenőlegesen (nem a jelenlegi évre) kell útnyilvántartást vagy kiküldetési rendelvényt készítened, azt a böngészőben futó program segítségével tudod megtenni.
  • A böngészőben futó RoadRecord Online önállóan, a mobil app nélkül is használható, mert az online programban is mindent tudsz rögzíteni.
  • A mobil appban felvitt útjaid, tankolásaid és hóvégi kilométer óra állásaid azonnal megjelennek az asztali gépen használható RoadRecord Online-ban és csak ott tudod véglegesíteni az útnyilvántartásod és a bizonylatot elmenteni, kinyomtatni.
  • A mobilon rögzített fix útjaidat a böngészőből megnyitható útnyilvántartó programodban kedvedre szerkesztheted, kiegészítheted más utakkal is. Sőt hiányzó útjaidra az egyedülálló útajánlás funkció segítségével, az útnyilvántartó program készít egy elvárás szerinti útnyilvántartás vagy kiküldetési rendelvény tervezetet, melyet a pontos eredmény érdekében tovább lehet manuálisan is szerkeszteni.
  • Az útnyilvántartásod vagy kiküldetési rendelvényed nyomtatása előtt a program 70 féle logikai ütközést vizsgál és javít ki, így biztosítva, hogy bizonylatod NAV-álló legyen!

+ TIPP

“Hibrid” útnyilvántartás készítés: ha vállalkozóként Te is küzdesz az időhiánnyal, de szeretnél NAV-álló útnyilvántartást vezetni, a RoadRecord a feladat kiszervezésére is szuper megoldás!
Rögzítsd útjaidat hónap közben mobil alkalmazásunkkal, majd hó végén az alkalmazottad vagy a könyvelőd könnyedén véglegesíteni tudja havi bizonylatodat az asztali gépen futó online programmal!
Nincs olyan munkatársad, aki elkészítse az útnyilvántartásodat? Bízd szakértőinkre!

Videó az automata útrögzítési módokról a RoadRecord mobilalkalmazásban:

 

Hasonló bejegyzések