Útnyilvántartás applikáció

Automata útnyilvántartó app

A legjobb helyen jársz, ha olyan appot keresel, ami az útjaidat automatikusan rögzíti, majd üzleti- és magánutakra kategorizálja. Nem meríti a mobilod adatkeretét és akkumulátorát, nem állsz folyamatos megfigyelés alatt és megadhatod azt az időszakot is, amikor az automatikus rögzítés működjön. Fókuszban az útnyilvántartás, téves rögzítések és felesleges funkciók nélkül.

RoadRecord útnyilvántartás mobil app
NAV-álló útnyilvántartás mobilon

Hiányzó utak és elmaradt hónapok

Ez nem csak egy önálló alkalmazás: az applikációban rögzített újtaidat az online programunkban véglegesítheted. Az intelligens útajánlás funkcióval könnyen pótolhatod az elmaradt hónapokat, havonta akár 7 perc alatt.

1.500.000 Ft Neked is jól jön!

Ennyit nyer egy átlagos ügyfelünk, ha a lízing ÁFA átalány-elszámolás helyett útnyilvántartást vezet vagy ha kiküldetési rendelvénnyel számolja el magánautója céges útjait. Te se hagyj pénzt az asztalon! Visszamenőlegesen is könnyedén elkészítheted a szükséges bizonylatokat, amiket 70 logikai ütközésre szűrűnk és javítunk, hogy biztosan NAV-állóak legyenek.

RoadRecord útnyilvántartás mobilon GPS helyett
útnyilvántartás mobilon

"Jól hangzik, de biztos drága lesz..."

Próbáld ki útnyilvántartó appunkat 14 napig ingyen és győződj meg Te is róla, hogy mennyi időt és energiát spórolhatsz meg egy minden elvárásnak megfelelő útnyilvántartó megoldással! Az idő pénz, így a RoadRecord lesz a legjobb befektetésed. A NAV-álló útnyilvántartásnak köszönhetően pedig a büntetést is biztosan elkerülöd!

További információ