Útnyilvántartás applikáció

AUTOMATA ÚTNYILVÁNTARTÓ APP

A legjobb helyen jársz, ha olyan applikációt keresel, ami útjaidat automatikusan rögzíti, majd üzleti és magán utakra kategorizálja. Nem meríti a mobilod adatkeretét és akkumulátorát, nem állsz folyamatos megfigyelés alatt és megadhatsz konkrét időszakot is, amikor az automatikus rögzítés működjön (vagy ne). Fókuszban az útnyilvántartás, téves rögzítések és felesleges funkciók nélkül.

RoadRecord útnyilvántartás mobil app
RoadRecord útnyilvántartás mobilon GPS helyett

NINCS TÖBB VESZŐDSÉG

Útnyilvántartás többletmunka nélkül: a járműkövetéssel és más applikációkkal ellentétben nem kell az automatikusan rögzített utakat egyesítened, szétválasztanod vagy kiegészítened, az app megteszi magától. A webes felületen pedig havonta 7 perc alatt véglegesítheted NAV-álló útnyilvántartásodat.

VÁLASZD A LEGJOBB MEGOLDÁST!

Ez nem csak egy önálló applikáció, így nem kell szenvedned egy kis képernyőn a teljes útnyilvántartásod összeállításával – utóbbit intézheted az asztali számítógépeden, nagy képernyőn. Az intelligens útajánlás funkcióval automatikusan kiegészítheted a hiányzó utakat, nyomtatás előtt pedig a beépített NAV ellenőr 70 logikai ütközést ellenőriz és javít, hogy biztosan NAV-álló legyen útnyilvántartásod.

NAV-álló útnyilvántartás mobilon
útnyilvántartás mobilon

"JÓL HANGZIK, DE BIZTOS DRÁGA LESZ..."

Próbáld ki útnyilvántartó applikációnkat 14 napig ingyen és győződj meg Te is róla, hogy mennyi időt és energiát spórolhatsz meg egy minden elvárásnak megfelelő útnyilvántartó megoldással! Az idő pénz, így a RoadRecord lesz a legjobb befektetésed. A NAV-álló útnyilvántartásnak köszönhetően pedig a büntetést is biztosan elkerülöd!