TOP 5 RoadRecord Online mobil app funkció

Mire vagy kíváncsi?

Kategória:

A mobil alkalmazással kiegészített RoadRecord Online útnyilvántartó programmal játék az útnyilvántartás. Útjaidat az iOS vagy Android appal menet közben egy gombnyomással rögzítheted.

Most megmutatjuk, hogyan könnyíti meg az útnyilvántartást a RoadRecord Online egyedülálló mobil alkalmazás és miért érdemes neked is elkezdened használni!

Ismerd meg a RoadRecord Online mobil app 5+1 legkedveltebb funkcióját!

  • Háromféle automatikus rögzítési mód Mozgásfigyelő, Autó Bluetooth– és töltésfigyelő funkciónk segítségével útnyilvántartásod, kiküldetési rendelvényed már automatikusan is készülhet, miközben figyelünk mobilod élettartamára és adathasználatára is!

  • “Ehhez a partnerhez érkeztem” – megérkezés után automatikusan vagy egy gombnyomással rögzítheted az utat, ha az adott partner benne van a partnerlistádban (mobil appban vagy asztali böngészőben korábban rögzített partnerek). Ha automata rögzítési módot választottál, az app felugró üzenetben tájékoztat róla, melyik partnerhez érkeztél (ha nincs partnered a közelben, anoním partnerként lerögzíti a megérkezésed helyadatait), neked csak akkor van dolgod, ha megszakítanád az automatikus rögzítés folyamatát. Ha manuális rögzítési módot használsz, a RoadRecord Online mobil appot megnyitva a rendszer az aktuális pozíciódhoz legközelebb eső partnered ajánlja fel, így a  gombra kattintva már fel is jegyezted az adott utat.
  • Partnerrögzítés könnyedén! A közeli cégek kilistázásával a partnerfelvitel csak 2 gombnyomás. Ha az aktuális úticélod nem szerepel a partner adatbázisodban, akkor akár két gombnyomással felviheted új partnerként. A Rögzítés képernyőn válaszd a Jelenlegi pozíció menüpontot, majd kattints a  ikonra. A térképen megjelennek a környéken lévő cégek, amik közül könnyen kiválaszthatod azt, amelyikhez érkeztél. Ha a címre kattintasz, a marker megmutatja a térképen a kiválasztott céget, a pluszjelre kattintva pedig rögzítheted a partnerlistádban.
  

Partnereidet egyszerűen és gyorsan felviheted cégnévre kereséssel is a nagyító ikonra kattintva!

  
  • A Roadrecord Online figyelmeztet a hóvégi km óra állás beírására, amit az alkalmazásban meg is tehetsz és ez a böngészőben futó programban is rögzül. Kattints az  ikonra, majd a + gomb segítségével rögzítsd a hóvégi km óra állást!
      
  • Tankolásaidat pikk-pakk felviheted! Miután végeztél a tankolással, nyisd meg az alkalmazást, kattints a  gombra, és az app bekéri a tankolás adatait!
     

+1 kedvenc funkciónk a Waze alkalmazás integráció. Ha induláskor a RoadRecord Online mobil appban kiválasztod a meglátogatni kívánt partnered, a Waze gomb megnyomásával az alkalmazás előre rögzíti az utat (megérkezéskor már nem kell) és megnyitja a Waze appot, ami  megtervezi az utadat.

Videó az Automatikus útrögzítési módok használatáról:

Előző Autó mozgásának figyelése funkció használata
Következő Utak rögzítése mobil alkalmazásban

Hasonló bejegyzések