TOP 5 RoadRecord Online mobil app funkció

Mire vagy kíváncsi?

Kategória:

A mobil alkalmazással kiegészített RoadRecord Online útnyilvántartó programmal játék az útnyilvántartás. Útjaidat az iOS vagy Android appal menet közben egy gombnyomással rögzítheted.

Most megmutatjuk, hogyan könnyíti meg az útnyilvántartást a RoadRecord Online egyedülálló mobil alkalmazás és miért érdemes neked is elkezdened használni!

Ismerd meg a RoadRecord Online mobil app 5+1 legkedveltebb funkcióját!

  • Háromféle automatikus rögzítési mód Mozgásfigyelő, Autó Bluetooth– és töltésfigyelő funkciónk segítségével útnyilvántartásod, kiküldetési rendelvényed már automatikusan is készülhet, miközben figyelünk mobilod élettartamára és adathasználatára is!

  • Megérkezés után automatikusan vagy egy gombnyomással rögzítheted az utat, ha az adott partner benne van a partnerlistádban (mobil appban vagy asztali böngészőben korábban rögzített partnerek). Ha automata rögzítési módot választottál, az app felugró üzenetben tájékoztat róla, melyik partnerhez érkeztél (ha nincs partnered a közelben, név nélküli partnerként lerögzíti a megérkezésed helyadatait), neked csak akkor van dolgod, ha megszakítanád az automatikus rögzítés folyamatát. Ha manuális rögzítési módot használsz, a RoadRecord mobil appot megnyitva a rendszer érkezéskor a B pontban az aktuális pozíciódhoz legközelebb eső partnered ajánlja fel, így a  gombra kattintva már fel is jegyezted az adott utat.
  • Partnerrögzítés könnyedén! A közeli cégek kilistázásával a partnerfelvitel csak 2 gombnyomás. Ha az aktuális úticélod nem szerepel a partner adatbázisodban, akkor akár két gombnyomással felviheted új partnerként. Az Új út hozzáadása képernyőn válaszd a Jelenlegi pozíció menüpontot, majd kattints a Közeli cégek ikonra. A térképen megjelennek a környéken lévő cégek, amik közül könnyen kiválaszthatod azt, amelyikhez érkeztél. Ha a címre kattintasz, a marker megmutatja a térképen a kiválasztott céget, a pluszjelre kattintva pedig rögzítheted a partnerlistádban.
  

Partnereidet egyszerűen és gyorsan felviheted a Cég vagy cím keresése opcióval is!

 

  • A Roadrecord Online figyelmeztet a hóvégi km óra állás beírására, amit az alkalmazásban meg is tehetsz és ez a böngészőben futó programban is rögzül. Az Új út hozzáadása képernyőn jobb felül koppints az ikonra, majd a + gomb segítségével rögzítsd a hóvégi km-óra-állást!
      
  • Tankolásaidat pikk-pakk felviheted! Miután végeztél a tankolással, nyisd meg az alkalmazást, kattints a  gombra, és az app bekéri a tankolás adatait! Ha épp nem tankoltál a benzinkúton, kapcsold be a vonatkozó opciót a mentés előtt!
     

+1 kedvenc funkciónk a Waze alkalmazás parancsikonja. Ha induláskor a B pontban a meglévő pontok közül kiválasztod a meglátogatni kívánt partnered, a Waze gomb megnyomásával az alkalmazás előre rögzíti az utat (megérkezéskor már nem kell) és megnyitja a Waze appot, ami  oda is navigál.

Videó az automata útrögzítési módokról a RoadRecord mobilalkalmazásban:

 

Hasonló bejegyzések