Bejelentkezés új felhasználóként

Mire vagy kíváncsi?

Bejelentkezés új felhasználóként

Kategória:

Az alábbi e-mailt fogod kapni, ha meghívtak a céged RoadRecord Online útnyilvántartó felhasználói közé. Ha a meghívással kapcsolatban kérdésed van, akkor az e-mailre válaszolva a céged Adminisztrátorával egyeztethetsz.

Kattints a Megerősítés és jelszó létrehozása gombra! Majd a megnyíló oldalon add meg a jelszavad, amivel az útnyilvántartó programot használni fogod és kattints a Belépés gombra. Ezt a folyamatot asztali böngészőben, de a mobilodon is elvégezheted.

Ha az Adminisztrátor csak a mobil app használatához adott hozzáférést neked, akkor asztali böngészőben az alábbi üzenetet kapod. Töltsd le a mobil alkalmazásunkat és jelentkezz be ott!

Ha az online alkalmazásunkhoz is van hozzáférésed, akkor első lépésként ki kell választanod az autót és az időszakot.

Ezután már használhatod is online útnyilvántartó programunkat.

Ha az Adminisztrátorod még nem adott jogosultságot egyik autó kezeléséhez sem, akkor az alábbi képernyő fog fogadni belépés után. Vedd fel a kapcsolatot az Adminisztrátorral! Autó- felhasználó összerendelésről bővebben itt!

A következő használatkor a böngésződben (Chrome, FireFox, Safari vagy Edge) az online.roadrecord.hu oldalon tudsz belépni az e-mail címeddel és a megadott jelszóval.

 

Hasonló bejegyzések