Bejelentkezés új felhasználóként

Mire vagy kíváncsi?

Kategória:

Az alábbi e-mailt fogod kapni, ha meghívtak a céged RoadRecord Online útnyilvántartó felhasználói közé. Ha a meghívással kapcsolatban kérdésed van, akkor az e-mailre válaszolva a céged Adminisztrátorával egyeztethetsz.

Kattints a Megerősítés és jelszó létrehozása gombra! Majd a megnyíló oldalon add meg a jelszavad, amivel az útnyilvántartó programot használni fogod és kattints a Belépés gombra. Ezt a folyamatot asztali böngészőben, de a mobilodon is elvégezheted.

Ha az Adminisztrátor csak a mobil app használatához adott hozzáférést neked, akkor asztali böngészőben az alábbi üzenetet kapod. Töltsd le a mobil alkalmazásunkat és jelentkezz be ott!

Ha az online alkalmazásunkhoz is van hozzáférésed, akkor első lépésként ki kell választanod az autót és az időszakot.

Ezután már a használhatod is online útnyilvántartó programunkat.

Ha az Adminisztrátorod még nem adott jogosultságot egyik autó kezeléséhez sem, akkor az alábbi képernyő fog fogadni belépés után. Vedd fel a kapcsolatot az Adminisztrátorral! Autó- felhasználó összerendelésről bővebben itt!

A következő használatkor a böngésződben (Chrome, FireFox, Safari vagy Edge) az online.roadrecord.hu oldalon tudsz belépni az e-mail címeddel és a megadott jelszóval.

 

Előző Felhasználók kezelése
Következő Felhasználó-autó összerendelés beállítása

Hasonló bejegyzések