Elkészítjük helyetted a NAV-álló útnyilvántartásod!

NAV-álló útnyilvántartás

NE BUKD EL EZT A PÉNZT!

Kiküldetési rendelvénnyel egy átlagos ügyfelünk évente 1.900.000 Ft-ot számol el autónként a cégében legálisan. Az ebből keletkező adómegtakarításról még jó gazdasági körülmények között sem érdemes lemondani, de egy gyengén teljesítő időszakban kifejezetten életmentő lehet!

 

AZ ÖRDÖG A RÉSZLETEKBEN REJLIK

Az útnyilvántartás a 4. leggyakrabban ellenőrzött bizonylat egy adóellenőrzéskor. Tudtad, hogy az Excelben, papíron, vagy olcsó programmal készült útnyilvántartás vagy kiküldetési rendelvény nem biztos, hogy megfelel a jogszabályi előírásoknak, és így komoly NAV büntetést eredményezhet?

RoadRecord útnyilvántartás mobilon GPS helyett
útnyilvántartás nav ellenőrzéshez nyomtatás

CSAK DŐLJ HÁTRA, MI MEGOLDJUK!

Meglévő adataidból (pl. helyszínek, utak,  kilométeróra-állások, akár Google Timeline-ról is) szakértőink összeállítják az útnyilvántartás tervezetedet, ami biztosan NAV-álló lesz, hiszen a szoftver nyomtatás előtt 70 logikai ütközést ellenőriz és javít!

 

“EZ NEM AGGÁLYOS A NAV SZERINT?”

Nem! Ez olyan, mintha a titkárnődre vagy a könyvelődre bíznád az útnyilvántartásod elkészítését – csak mi sokkal profibbak vagyunk benne! :) Egy szolgáltatás keretén belül átadjuk neked az útnyilvántartásod tervezetét (olyan, mint az adóbevallásod tervezete), amit a programunkból Te nyomtatsz ki, miután átnézted.

NAV-álló útnyilvántartás mobilon
Betöltés folyamatban...