Elkészítjük helyetted a NAV-álló útnyilvántartásod!

NAV-álló útnyilvántartás

SOK A TENNIVALÓD, DE KEVÉS AZ IDŐD?

A NAV bekérte ellenőrzésre az útnyilvántartásodat vagy kiküldetési rendelvényedet? Esetleg hiánypótlást kértek? Biztos, hogy az általad készített bizonylatok átmennének egy ellenőrzésen? Inkább az útnyilvántartás szakértőire bíznád az elkészítését?

AZ ÖRDÖG A RÉSZLETEKBEN REJLIK

Az útnyilvántartás a 4. leggyakrabban ellenőrzött bizonylat egy adóellenőrzéskor. Tudtad, hogy az Excelben, papíron, vagy olcsó programmal készült útnyilvántartás vagy kiküldetési rendelvény nem biztos, hogy megfelel a jogszabályi előírásoknak, és így komoly NAV büntetést eredményezhet?

RoadRecord útnyilvántartás mobilon GPS helyett
útnyilvántartás nav ellenőrzéshez nyomtatás

Csak dőlj hátra, mi megoldjuk!

Meglévő adataidból (pl. helyszínek, utak,  kilométeróra-állások, akár Google Timeline-ról is) szakértőink összeállítják az útnyilvántartás tervezetedet, ami biztosan NAV-álló lesz, hiszen a szoftver nyomtatás előtt 70 logikai ütközést ellenőriz és javít!

“Ez nem aggályos a NAV szerint?”

Nem! Ez olyan, mintha a titkárnődre vagy a könyvelődre bíznád az útnyilvántartásod elkészítését – csak mi sokkal profibbak vagyunk benne! :) Egy szolgáltatás keretén belül átadjuk neked az útnyilvántartásod tervezetét (olyan, mint az adóbevallásod tervezete), amit a programunkból Te nyomtatsz ki, miután átnézted.

NAV-álló útnyilvántartás mobilon

Betöltés folyamatban...

Adatkezelési tájékoztató

További információ