Keresés cégnév alapján

Mire vagy kíváncsi?

Kategória:
  • Partner hozzáadása

A jobb felső sarokban kattints a Hozzáadás gombra, vagy a lista nézetben az egér jobb gombjára kattintva lenyíló menüben válaszd a Hozzáadás lehetőséget!A következő ablakban a keresőbe írd be a partner nevét, majd kattints a nagyító ikonra, vagy nyomj egy Enter billentyűt!

 

A keresés eredményeit a szűrők kikapcsolásával szűkítheted: megtekintheted a partner telephelyeit vagy választhatod a cím találatot is:

A találati sorok végén a ikonra kattintva megtekintheted a térképen a címet. Ha minden megfelelő, akkor a ikonra kattintva válaszd ki a találatot!

  • Utazás célja

A következő oldalon az adatok ki is töltődnek. A legördülő menüből válaszd ki – vagy add hozzá újként a szótárhoz – az Utazás célját. Céges autó esetében figyelj oda, hogy üzleti vagy magán célt választasz-e ki, ez fogja meghatározni, hogy az adott partner látogatásánál céges vagy magánútként számoljon-e a program! Magánautó esetében értelemszerűen magánutakat nem kell rögzítened, ekkor mindig üzleti utazási célt válassz!
Ezek után már csak a Mentés gombra kell kattintanod!
Ha most szeretnéd rögzíteni a további partnereket is, kattints a Mentés és új gombra, és a fent bemutatott módon keress rá és rögzítsd!

Partnert kereshetsz még cím és térkép alapján is.

Videós segédlet Partnerek kezeléséhez a RoadRecord Online útnyilvántartó programban:

 

Hasonló bejegyzések