Módosítás

Mire vagy kíváncsi?

A korábban felvitt partnereid módosításához egyszerűen kattints duplán a módosítani kívánt sorra, vagy az egér jobb gombjának megnyomásával lenyíló menüben válaszd a módosítás lehetőséget!

Vagy jelöld ki, és alul a menüben válaszd a Módosítás lehetőséget!
RoadRecord Online partnerek módosításaA következő ablakban végezd el a kívánt módosításokat! Az elnevezés, kategória, utazás célja minden további nélkül módosítható.

Ha a címadatot, például elírás miatt módosítani szeretnéd, akkor a megfelelő mezőkben írd át az adatokat! Viszont fontos tudni, hogy csupán a címadatok átírásával nem változnak meg a partner koordinátái, ami alapján a program a távolságokat számolja. Erre figyelmeztetünk is, ha a címadatokat módosítod. Ha a partner elhelyezkedését nem szeretnéd megváltoztatni, akkor a figyelmeztetés ellenére elmentheted a módosítást.

Ha új címre szeretnéd áttenni a pontot: a vizuális térképen tudsz kicsinyíteni, nagyítani, mozogni az egyéb térképalkalmazásokban megszokott módon, ha behatároltad az új helyet, kattints rá a marker elhelyezéséhez.

A térkép beazonosítja az új címet (nem egyértelmű elhelyezés esetében legördülő menüből kiválaszthatod a megfelelőt), majd kattints a Cím módosítása gombra! Áthelyezés esetében mindig ezt a lehetőséget válaszd, hogy a nyomtatáson is az új címadatok jelenjenek meg. (Cím módosítása nélküli áthelyezés esetében a szöveges címadat változatlan marad, ezt a lehetőséget abban az esetben javasoljuk, ha csak valamivel odébb tennéd a markert a térképen az áthelyezésnél, mert pl egy ipari parkban nem a megfelelő helyre került a kereséssel a marker, de az utcanév, házszám megjelenítése helyes).
RoadRecord partnerek módosítása 3

A címet módosíthatod a címkeresés képernyőre visszatérve is. Kattints a ikonra és keresd meg a partner cím vagy cégnév alapján!

A szükséges változtatások elvégzése után kattints a Módosítás gombra!
(A Módosítás és új gombra kattintva a változások elmentésével egyidejűleg új partnert tudsz rögzíteni.)
RoadRecord partnerek módosítása 2

Lehetőséged van a partnerek tömeges módosítására is. A Partnerek menüpontban jelöld ki a módosítani kívánt partnereidet.

A jobb alsó sarokban lévő piros menüpontban, a “Csoportos utazási cél módosításra” kattintva megváltoztathatod a kijelölt partnerek utazási célját. Válaszd ki vagy a + gombra kattintva hozd létre a kívánt utazási célt és kattints a Módosítás gombra.

RoadRecord partnerek módosítása NAV-álló

A “Csoportos partneráthelyezésre” kattintva módosíthatod a kijelölt partnerek kategóriáját.

RoadRecord partnerek módosítása Válaszd ki a kívánt kategóriát és kattints az áthelyezés gombra!

Videós segédlet Partnerek kezeléséhez a RoadRecord Online útnyilvántartó programban:

Előző Nézetek
Következő Törlés

Hasonló bejegyzések