Módosítás

Mire vagy kíváncsi?

Módosítás

A korábban felvitt partnereid módosításához egyszerűen kattints duplán a módosítani kívánt sorra. Vagy a jelölőnégyzettel válaszd ki a módosítani kívánt sort, majd jobb felső sarokban a lenyíló menüben kattints a Módosítás gombra, illetve a kívánt soron az egér jobb gombjára kattintva lenyíló menüben válaszd a Módosítás lehetőséget!A következő ablakban végezd el a kívánt módosításokat! Az elnevezés, kategória, utazás célja minden további nélkül módosítható.
A címadatok nem módosíthatók. Amennyiben a partner már más helyen található, ezt töröld, és vidd fel újra az új helyére! A korábban elmentett nyilvántartásokra ez nem lesz hatással, ott az eddigi adatokkal marad továbbra is.

 

A szükséges változtatások elvégzése után kattints a Módosítás gombra!
(A Módosítás és új gombra kattintva a változások elmentésével egyidejűleg új székhelyet vagy telephelyet tudsz rögzíteni.)

 

Lehetőséged van a partnerek tömeges módosítására is. Jelöld ki a pontokat a lista nézetben a jelölőnégyzet segítségével, majd jobb felül a Csoportos műveletek menüben válaszd a kívánt opciót!

A Csoportos utazási cél módosítás lehetőséggel megváltoztathatod a kijelölt partnerek utazási célját. Válaszd ki a listából vagy a műveleti menüben add hozzá a kívánt utazási célt és kattints a Módosítás gombra.

A Csoportos partneráthelyezés opcióval módosíthatod a kijelölt partnerek kategóriáját (pl ha importálás során a töltőállomásokat is felvitted a táblázatban, így tudod őket a megfelelő kategóriára átállítani). Válaszd ki a kívánt kategóriát és kattints az Áthelyezés gombra!

Videós segédlet Partnerek kezeléséhez a RoadRecord Online útnyilvántartó programban:

 

Hasonló bejegyzések