Új felhasználó hozzáadása

Mire vagy kíváncsi?

RoadRecord fiókodat több felhasználóval is használhatod. Ez akkor hasznos, ha online útnyilvántartó programunkat többen használjátok a cégednél vagy szeretnéd megosztani a fiókodat a munkatársaiddal, könyvelőddel.
Új felhasználót csak a fiókot létrehozó Adminisztrátor és a Menedzser jogkörrel rendelkező felhasználó hívhat meg.

Jobb oldalon felül kattints a Profilom és egyéb információk lehetőségre:

A lenyíló menüben válaszd a Profilom menüpontot.

A Felhasználók kezelése menüpontban tudsz új felhasználót hozzáadni a fiókodhoz.

Kattints a jobb felső sarokban a Hozzáadás gombra, vagy jobb egér gombbal és válaszd a Hozzáadás lehetőséget. Add meg a meghívni kívánt felhasználó nevét és e-mail címét.Ezután válaszd ki a felhasználó szerepkörét. A Menedzser jogosultsági kör megegyezik az Adminisztrátorral – autókat tud felvenni, törölni, felhasználóval összekapcsolni, felhasználót tud hozzáadni és törölni (kivéve saját magát és az Adminisztrátort). Normál és Könyvelő felhasználóként asztali böngészőből és mobil appból is használható a program. Ha azt szeretnéd, hogy a felhasználó csak a mobil appon keresztül férhessen hozzá a fiókhoz, akkor válaszd a Csak mobil app szerepkört.A szerepkör kiválasztása után kattints a Mentés gombra.

 

 

 

A rendszer meghívót küld a felhasználónak. Ameddig nem aktivál a jelszavának megadásával,  addig a státuszánál a Meghívva megjegyzést láthatod.

Miután a meghívott egy jelszó megadásával megerősíti a regisztrációt, Aktív státuszba kerül.

Ha a következő hibaüzenetet kapja a meghívott, akkor az Adminisztrátorként újra meghívhatod.

Jelöld ki a felhasználót, majd a jobb felső lenyíló menüben lévő Meghívó újraküldése lehetőséggel ismét elküldheted a regisztrációs e-mailt a felhasználónak. Ez a lehetőség csak akkor érhető el, hogyha a felhasználó még a “Meghívva” státuszban van.

FONTOS! A felhasználó meghívása után be kell állítanod, hogy mely autóhoz vagy autókhoz legyen hozzáférése. Ezt az Autók menüpontban teheted meg. További információért a beállításhoz KATTINTS IDE!

 

Hasonló bejegyzések