Kiküldetési rendelvény elkészítése

Mire vagy kíváncsi?

Kategória:

Miután minden partnerlátogatást rögzítettél, kattints a NAV-álló bizonylat nyomtatása gombra!

Ekkor futtatunk egy ellenőrzést, valóban minden adat hibátlan-e.


Ha minden rendben, elkészítjük neked a jogszabályi előírásoknak megfelelő kiküldetési rendelvényedet, ha egyéni vállalkozó vagy, akkor az útnyilvántartásodat!

NAV-álló kiküldetési rendelvény elkészítése
A lap tetején jobb oldalon le tudod tölteni, vagy közvetlenül tudod nyomtatni a dokumentumot.

Amennyiben esetleg az ellenőrzés során hibát találunk, jelezzük neked, mi a gond, mely napo(ko)n szükséges a módosítást elvégezni. A hibaüzenet alján lévő gombra kattintva arra a menüpontra navigálhatsz, ahol a hibát javítani tudod.

kiküldetési rendelvény elkészítése 2

Például: ha nem egyeznek a nap végi a nap eleji utak, akkor az Utak módosítása  gombra kattintva a Fix utak / Mobil app menüpontra ugorhatsz, ahol módosíthatod a hibás napokat.

A Hibák / figyelmeztetések megnyitása felugró ablakban gombra kattintva a hibaüzenetet megnyitjuk külön ablakban, így a javítás közben is láthatod, hogy például melyik napnál nem egyeznek a nap végi és következő nap eleji utak.

kiküldetési rendelvény elkészítése

A felugró ablak méretét az oldalainál “megfogva” tudod módosítani, a gomb segítségével össze tudod csukni, majd később ki tudod nyitni. A hibák javítása után az Újraellenőrzés gombra kattintva a program visszaugrik a NAV-álló bizonylat nyomtatására és újra lefut a nyomtatás előtti ellenőrzés.

Figyelmeztetés esetén a hiba javítása nélkül is ki tudod nyomtatni a kiküldetési renelvényedet a Nyomtatás mindenképp gombra kattintva.

NAV-álló kiküldetési rendelvény nyomtatása

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések