Kiküldetési rendelvény elkészítése

Mire vagy kíváncsi?

Kiküldetési rendelvény elkészítése

Kategória:

Kiküldetési rendelvény / EV útnyilvántartás véglegesítése

Miután a kiküldetési rendelvény elkészítésének sorrendjét követve minden partnerlátogatást rögzítettél, kattints a NAV-álló bizonylat nyomtatása gombra!

Ekkor futtatunk egy ellenőrzést, hogy valóban minden adat hibátlan-e.


Ha minden rendben, elkészítjük neked a jogszabályi előírásoknak megfelelő kiküldetési rendelvényedet, ha egyéni vállalkozó vagy, akkor az útnyilvántartásodat!

Az elkészült kiküldetési rendelvény / EV útnyilvántartás mentése és nyomtatása

A lap tetején jobb oldalon le tudod tölteni PDF, XLSX vagy CSV formátumban, illetve közvetlenül tudod nyomtatni is a dokumentumot.

Figyelmeztető- és hibaüzenetek

Amennyiben esetleg az ellenőrzés során hibát találunk, jelezzük neked, mi a gond, mely napo(ko)n szükséges a módosítást elvégezni. A hibaüzenet alján lévő gombra kattintva arra a menüpontra navigálhatsz, ahol a hibát javítani tudod.

Például: ha egyéni vállalkozóként több utat rögzítettél, mint az óraállások különbsége alapján lehetne, akkor az Utak módosítása  gombra kattintva az Utak menüpontra ugorhatsz, ahol törölheted a felesleget. Amennyiben a hó végi km óra állását írtad el véletlenül, a Hóvégi km állás gombra kattintva módosíthatod.

Figyelmeztetés esetén (mert például az alábbi esetben hosszabb út esetén ez tényleg így életszerű), javítás nélkül is ki tudod nyomtatni a kiküldetési rendelvényedet a Nyomtatás mindenképp gombra kattintva.

Videós segédlet az Utak menüponthoz a RoadRecord Online programban:

 

Hasonló bejegyzések