Utak rögzítése mobil alkalmazásban

Mire vagy kíváncsi?

Kategória:

Az iOS és az Android online mobil appokban a Rögzítés (+) oldalon tudod felvenni, hogy éppen melyik partneredhez érkeztél. A Kiválasztott autó menüpontban adhatod meg, hogy melyik -online rendszeredben felvitt – autódhoz szeretnél utat megadni.

Jelenlegi pozíciód megmutatja, azt a helyet a térképen, ahol most állsz. A térképen Google kereső segítségével kereshetsz és kattintással elhelyezheted a markert akár egy másik pontra is. A + jelre kattintva új partnert vihetsz fel az online programban is megszokott módon.

Utak rögzítése RoadRecord online mobil alkalmazásban

Ha esetleg nem az adott napra, hanem visszamenőleg szeretnél felvinni egy elfelejtett utat, akkor a Látogatás napjánál tudod módosítani a dátumot. Fontos, hogy csak az adott hónapra vihetsz fel plusz utakat, az előzőre már nem.

Ezután válaszd ki, hogy melyik partnerhez érkeztél. Az app alapértelmezettnek a pozíciódhoz legközelebb lévő partneredet adja meg. Ha másik partnert adnál meg, akkor a közelben lévő partnerek listájából választhatod ki, hogy melyik partneredet látogatod meg éppen. Vagy a kereső mező segítségével a partner nevére vagy címadatára keresve választhatod ki a megfelelőt.
A + gomb segítségével itt is tudsz új partnert felvinni.

mobil app utak rögzítése

Szükség esetén az utazás célját is módosíthatod az Utazás célja mezőre kattintva. Itt választhatsz a már felvitt utazási célok közül vagy újat is megadhatsz a + gomb segítségével.

mobil app utak rögzítése 2

A képernyő jobb felső sarkában lévő gombbal tudod rögzíteni az utat, ami az online rendszeredben a Havi utak menüpontban a Fix utak / Mobil app alatt azonnal látható lesz.

A jobb felső sarokban lévő gombra kattintva tudod beállítani a hóvégi km óra állást.

Waze integráció esetén nem kell külön rögzítened az utakat, a Waze appban a tervezéssel együtt a rögzítés is megtörténik. A program nem a Waze távolságadatai alapján számol, hanem a saját távolságszámításai szerint.

A felvitt utak és a napi km távolságokat alul Fix utak menüpontban tudod megnézni.

mobil app utak rögzítése

Előző TOP 5 RoadRecord Online mobil app funkció
Következő Utak módosítása és törlése mobil alkalmazásban

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések