Utak rögzítése mobil alkalmazásban

Mire vagy kíváncsi?

Kategória:

Az iOS és az Android online mobil appokban a Rögzítés (+) oldalon tudod felvenni, hogy éppen melyik partneredhez érkeztél. A Kiválasztott autó menüpontban adhatod meg, hogy melyik autódhoz szeretnél utat megadni. Szükség esetén új autót is rögzíthetsz a rendszerben.

Jelenlegi pozíciód megmutatja, azt a helyet a térképen, ahol most állsz. Amennyiben nem található a közelben partner, új partnert is rögzíthetsz erre a pontra. Mivel alkalmazás beemeli a címadatokat a név mezőbe is, így akár 1 gombnyomással el is mentheted partnerként a látogatást, vagy a cím mezőbe kattintva át is nevezheted. A mentés gombra kattintva egyaránt rögzül az új partner a partnerlistában, és a partnerlátogatás is az Utak menüpontban.

Amennyiben nem a jelenlegi pozíciódra szeretnél partnerlátogatás rögzíteni, a jelenlegi pozíció / partnerfelvitel gombra kattintva térképen Google kereső segítségével kereshetsz címeket, és kattintással áthelyezheted a markert akár egy másik pontra is. Ezután a + jelre kattintva új partnert vihetsz fel az imént bemutatott módon.

  

Ha esetleg nem az adott napra, hanem visszamenőleg szeretnél felvinni egy elfelejtett utat, akkor a Látogatás napjánál tudod módosítani a dátumot. Fontos, hogy csak az aktuális és az azt megelőző hónapra vihetsz fel plusz utakat, korábbi időpontra már nem.

Ezután válaszd ki, hogy melyik partnerhez érkeztél. Az app alapértelmezettnek a pozíciódhoz legközelebb lévő partneredet adja meg. Ha másik partnert adnál meg, akkor a közelben lévő partnerek listájából választhatod ki, hogy melyik partneredet látogatod meg éppen. Vagy a kereső mező segítségével a partner nevére vagy címadatára keresve választhatod ki a megfelelőt. A + gomb segítségével itt is tudsz új partnert felvinni.

 

Szükség esetén az utazás célját is módosíthatod az Utazás célja mezőre kattintva. Itt választhatsz a már felvitt utazási célok közül vagy újat is megadhatsz a + gomb segítségével.

A képernyő jobb felső sarkában lévő gombbal tudod rögzíteni az utat, ami az online rendszeredben a Havi utak menüpontban az Utak véglegesítése alatt azonnal látható lesz.

A jobb felső sarokban lévő gombra kattintva tudod beállítani a hóvégi km óra állást.

Waze integráció esetén nem kell külön rögzítened az utakat, a Waze appban a tervezéssel együtt a rögzítés is megtörténik. A program nem a Waze távolságadatai alapján számol, hanem a saját távolságszámításai szerint.

A felvitt utakat, illetve a napi és havi km távolságokat az Utak menüpontban tudod megnézni és szükség esetén módosítani vagy törölni.

Videós segédlet a Manuális útrögzítési mód használatához:

Előző TOP 5 RoadRecord Online mobil app funkció
Következő Utak módosítása és törlése mobil alkalmazásban

Hasonló bejegyzések