Belépés a RoadRecord Online rendszerbe

Mire vagy kíváncsi?

Kategória:

RoadRecord Online belépés

Ha itt és most szeretnél bejelentkezni útnyilvántartó programunkba, kattints az alábbi gombra:

RoadRecord Online belépés

Egyébként a RoadRecord Online felületére a RoadRecord weboldalának tetején lévő RoadRecord Online Belépés gombbal tudsz bejelentkezni:

útnyilvántartás belépés

Ha már korábban létrehoztad a Felhasználói fiókodat, a bejelentkezéshez add meg a belépési adatokat (e-mailcím és jelszó páros).

Ezután kattints a Belépés gombra, és folytathatod is a munkát az útnyilvántartásoddal vagy kiküldetési rendelvényeddel.

Lehetőség van a jelszó időleges megjelenítésére begépelés után (esetleges elírás így könnyedén kideríthető). Illetve ha ugyanazon a számítógépen 4 napon belül újra megnyitod a programot, akkor nem kell újra bejelentkezned.

Mivel Online rendszerről van szó, a mailcím és jelszó párossal gyakorlatilag bárhonnan be tudsz lépni a rendszerbe, mindig ugyanazt az adatbázist fogod látni.

Egy cég fiókjához több felhasználó is rendelhető és azok jogosultsága is beállítható, erről bővebben ebben a cikkben olvashatsz.

“Be tudok lépni mobilon és számítógépen is ugyanazzal a jelszóval?”

Akár a mobilapplikációban, akár a számítógépes felületen regisztrálsz, az ott megadott belépési adataiddal (felhasználónév + jelszó) a másik felületen is ugyanúgy be fogsz tudni lépni.

“Nem lehetne kikapcsolni a reCAPTCHA-t az oldalon?”

A Google saját fejlesztésű reCAPTCHA megoldását a biztonságos internetezés érdekében használjuk weboldalunkon, nem áll módunkban megválni tőle.

 

Hasonló bejegyzések