Útnyilvántartás pótlása egyszerűen

Hiányos az útnyilvántartásod?

Leadtad a könyvelődnek, hogy mennyit számoljon el az autódra, de nincs meg hozzá az útnyilvántartásod? Halogattad az elkészítését, vagy olyanra bíztad, aki nem ért hozzá? Esetleg hiányos, mert nem a legjobb megoldást választottad a vezetésére (GPS járműkövetés, Google Timeline, más útnyilvántartó program)?
NAV-álló útnyilvántartás
RoadRecord útnyilvántartás mobilon GPS helyett

A legkisebb részlet is számít

Kezdetleges útnyilvántartó programmal vagy Excel táblák függvényeivel szinte lehetetlen feladat utólag jogszabálynak megfelelően pótolni az útnyilvántartást. A hiányosságokkal és/vagy ellentmondásokkal teli útnyilvántartás pedig komoly NAV büntetést eredményezhet.

NE HAGYJ PÉNZT AZ ASZTALON!

A RoadRecord visszamenőleg is követi a hatályos jogszabályokat! A hiányzó utakra pedig az intelligens útajánlás technológiával útnyilvántartás tervezetet kérhetsz, miközben nyomtatás előtt 70 logikai ütközést ellenőriz és javít a program, hogy az útnyilvántartásod biztosan NAV-álló legyen!

RoadRecord útnyilvántartás NAV ellenőrzéshez
NAV-álló útnyilvántartás mobilon

"Mit szól ehhez a NAV?"

A NAV állásfoglalása alapján útnyilvántartó programunk minden jogszabályi előírásnak megfelel. Sőt, a használatát olyan egyszerűre és gyorsra terveztük, hogy havonta csupán 7 perc alatt elkészülhetsz a szükséges bizonylattal. Így Te sem fogod már tovább halogatni az útnyilvántartást!

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ