Útnyilvántartás pótlása egyszerűen

Hiányos az útnyilvántartásod?

Leadtad a könyvelődnek, hogy mennyit számoljon el az autódra, de nincs meg hozzá az útnyilvántartásod? Halogattad az elkészítését, vagy olyanra bíztad, aki nem ért hozzá? Esetleg hiányos, mert nem a legjobb megoldást választottad a vezetésére (GPS járműkövetés  vagy más útnyilvántartó program)?
NAV-álló útnyilvántartás
RoadRecord útnyilvántartás mobilon GPS helyett

A legkisebb részlet is számít

Kezdetleges útnyilvántartó programmal vagy Excel táblák függvényeivel szinte lehetetlen feladat utólag jogszabálynak megfelelően pótolni az útnyilvántartást. A hiányosságokkal és/vagy ellentmondásokkal teli útnyilvántartás pedig komoly NAV büntetést eredményezhet.

GOOGLE HELYELŐZMÉNYEKBŐL ÚTNYILVÁNTARTÁS

Ha egy bizonyos időszakban nem vezettél útnyilvántartást, de a Google fiókodban be volt kapcsolva a Helyelőzmények opció, akkor ezen Google által rögzített utakból a RoadRecord segítségével 100%-ban NAV-álló útnyilvántartást varázsolhatsz!

RoadRecord útnyilvántartás mobil app
RoadRecord útnyilvántartás NAV ellenőrzéshez

MITŐL NAV-ÁLLÓ A ROADRECORD?

A RoadRecord visszamenőleg is követi a hatályos jogszabályokat, a hiányzó utakra pedig az intelligens Útajánlás technológiával útnyilvántartás tervezetet kérhetsz, míg nyomtatás előtt 70 logikai ütközést ellenőriz és javít a program, hogy az útnyilvántartásod biztosan 100%-ban NAV-álló legyen!

“MIT SZÓL EHHEZ A NAV?”

A NAV állásfoglalása alapján a RoadRecord útnyilvántartó program minden jogszabályi előírásnak megfelel. Sőt, a használatát olyan egyszerűre és gyorsra terveztük, hogy havonta csupán 7 perc alatt elkészülhetsz a szükséges bizonylattal. Így Te sem fogod többé halogatni az útnyilvántartást!

NAV-álló útnyilvántartás mobilon

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ