Útnyilvántartás pótlása egyszerűen

HIÁNYOS AZ ÚTNYILVÁNTARTÁSOD?

Leadtad a könyvelődnek, hogy mennyit számoljon el az autódra, de nincs meg hozzá az útnyilvántartásod? Halogattad az elkészítését, vagy olyanra bíztad, aki nem ért hozzá? Esetleg hiányos, mert nem a legjobb megoldást választottad a vezetésére (GPS járműkövetés  vagy más útnyilvántartó program)?
 
NAV-álló útnyilvántartás
RoadRecord útnyilvántartás mobilon GPS helyett

A LEGKISEBB RÉSZLET IS SZÁMÍT

Kezdetleges útnyilvántartó programmal vagy Excel táblák függvényeivel szinte lehetetlen feladat utólag jogszabálynak megfelelően pótolni az útnyilvántartásodat. A hiányosságokkal, ellentmondásokkal teli útnyilvántartás pedig komoly NAV-büntetést eredményezhet.

 

GOOGLE HELYELŐZMÉNYEKBŐL ÚTNYILVÁNTARTÁS

Egy időben nem vezettél útnyilvántartást valamilyen okból, de a Google a háttérben rögzítette a megtett útjaidat? Ezt az útlistát most a RoadRecord segítségével NAV-álló útnyilvántartássá varázsolhatod!

RoadRecord útnyilvántartás mobil app
RoadRecord útnyilvántartás NAV ellenőrzéshez

MITŐL NAV-ÁLLÓ A ROADRECORD?

A RoadRecord visszamenőleg is követi a hatályos jogszabályokat, a hiányzó utakra pedig az intelligens Útajánlás technológiával útnyilvántartás tervezetet kérhetsz. A program nyomtatás előtt 70 logikai ütközést ellenőriz és javít, hogy az útnyilvántartásod biztosan 100%-ban NAV-álló legyen!

 

“MIT SZÓL EHHEZ A NAV?”

NAV állásfoglalása alapján a RoadRecord útnyilvántartó program minden jogszabályi előírásnak megfelel. Sőt, a használatát olyan egyszerűre és gyorsra terveztük, hogy havonta csupán 7 perc alatt elkészülhetsz a szükséges bizonylattal. Így Te sem fogod többé halogatni az útnyilvántartást!

NAV-álló útnyilvántartás mobilon