Törlés

Egyszerűen kattints duplán a törölni kívánt sorra, vagy az egér jobb gombjának megnyomásával lenyíló menüben válaszd a Törlés lehetőséget!

Vagy a lista nézetben a jelölőnégyzet segítségével jelöld ki a törölni kívánt pont(oka)t, majd jobb oldalon alul a menüben válaszd a Törlés lehetőséget!

Az Igen gombra kattintva erősítsd meg a törlési szándékod!

Korábban már útnyilvántartásban szereplő tankolás ezzel egyidejűleg természetesen nem fog törlődni, de a jövőben már ehhez a töltőállomáshoz majd nem lehet új tankolást rögzíteni.

Tetszett a cikk?



Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel