Hogyan rögzítsem a külföldi magánutamat, ha nem szeretném részletezni a meglátogatott pontokat?

Mire vagy kíváncsi?

Kategória:

Ha a külföldi magán nyaralás esetén nem szeretnéd részletezni az összes meglátogatott pontot, akkor kövesd ezeket a lépéseket!

Első lépésként fel kell rögzítened egy új partnert az Adataim / Partnerek menüpontban. Keress rá ‘Rijeka’-ra, majd jobb oldalon a találati listában kattints a Kiválaszt gombra. (Nem probléma, ha valójában nem Rijekában, vagy akár nem is Horvátországban voltál nyaralni, ez egy fiktív pont, nincs jelentősége).

Ezután írd át a nevet ‘Külföldi magánút’-ra, az irányítószámot 0000-ra, a települést ‘Magánút’-ra, az utcát és a házszámot hagyd üresen. Az utazás célja mindenképpen magán kategóriájú legyen (emberke ikonnal jelöljük), majd ezután mentsd el!


Második lépésként az Autó-partner összerendelés menüpontban állítsd Passzívra ezt a partnert!

Ezután a Számított távolságok felülírása menüpont alatt vedd fel a kívánt távolságot! Például ha összesen 2300 km-t tettél meg, akkor odaút 1150 km, és visszaút is 1150 km:

külföldi magánút

A Havi utak menüpontra áttérve válaszd ki a megfelelő időszakot és a Munka és szabadnapok oldalon állítsd be szabadnapnak a hónap ezen részt, amikor külföldre utaztál magáncélból!

Az Utak menüpontban az odaút napjára vedd fel a magánutat telephely-külföldi magánút sorrendben (és töröld ki az alapértelmezett érkezési helyet), a visszaút napjára pedig külföldi magánút-telephely sorrendben, és készen is vagy, ezzel fedve is van a teljes külföldi utad, részletezés nélkül!

Hasonló bejegyzések