Hogyan rögzítsem a külföldi magánutamat, ha nem szeretném részletezni a meglátogatott pontokat?

Mire vagy kíváncsi?

Hogyan rögzítsem a külföldi magánutamat, ha nem szeretném részletezni a meglátogatott pontokat?

Kategória:

Ha a külföldi magán nyaralás esetén nem szeretnéd részletezni az összes meglátogatott pontot, akkor kövesd ezeket a lépéseket!

Első lépésként fel kell rögzítened egy új partnert az Alapadatok / Partnerek menüpontban. Keress rá például a saját cégedre, válaszd ki a listából, majd kattints a Kiválasztás gombra.

Ezután írd át a nevet ‘Külföldi magánút’-ra, az irányítószámot 0000-ra, a települést ‘Magánút’-ra, az utcát és a házszámot hagyd üresen. Az utazás célja mindenképpen magán kategóriájú legyen, majd ezután mentsd el!

Második lépésként az Autó-partner összerendelés menüpontban állítsd Passzívra ezt a partnert!

Ezután a Számított távolságok felülírása menüpont alatt vedd fel a kívánt távolságot! Például ha összesen 2300 km-t tettél meg, akkor odaút 1150 km, és visszaút is 1150 km:

külföldi magánút

A Havi utak menüpontra áttérve válaszd ki a megfelelő időszakot és a Munka és szabadnapok oldalon állítsd be szabadnapnak a hónap ezen részt, amikor külföldre utaztál magáncélból

külföldi magánút 2

Az Utak menüpontban az odaút napjára vedd fel a magánutat telephely-külföldi partner sorrendben, a visszaút napjára pedig külföldi partner-telephely sorrendben, és készen is vagy!

odaút

visszaút

naptár külföldi magánút

Hasonló bejegyzések