Tankolások importálása

Mire vagy kíváncsi?

Kategória:

Tankolások importálása

FONTOS!

Csak .csv vagy .xlsx formátumból működik az importálás.

dátum, időpont, töltőállomás neve, címe, üzemanyag mennyisége, ára, tankolt mennyiség, tankoláskori km-óra állás minden esetben kötelező!
Ha tankolókártyás rendszerből nyerted ki a fájlodat, fontos, hogy a fentebb említett oszlopok mind KÜLÖN oszlopban legyenek!

Mindenképp csak olyan táblázatot tölts fel, amelyben csak egy adott autó tankolási adatai szerepelnek!

Az nem probléma, ha a táblázatban egy adott autóhoz több hónap adati is szerepelnek, de csak a kiválasztott hónapra történik meg a feltöltés. Ha másik hónapra is importálnál adatokat, használhatod ugyanezt a táblázatot, válaszd ki hozzá a megfelelő időszakot!

A fájl feltöltése után csak a táblázatod oszlopait kell megfeleltetned a program által használt adatokkal (pl.: tankolás helye, ideje, stb).

Kövesd az alábbi lépéseket:

  1. A Havi utak menüben, az Autó és időszak kiválasztása után kattints a Tankolások / Töltések menüpontra!

 

2. A Hasznos holmik menüt lenyitva válaszd a Tankolások / Töltések importálása opciót!

 

3. Az Adatforrás kiválasztásánál alapértelmezetten az Excel formátum lesz kiválasztva, így csak kattints a Tovább a következő lépésre gombra!

4. Töltsd fel az importálni kívánt .xlsx vagy .csv formátumú fájlodat!

5. A következő lépésben párosítsd a lehetséges mezőket a fájlban szereplő oszlopokkal (dátum, időpont, km-óra állás stb.) értelemszerűen a legördülő listában.

A párosítás után kattints az Importálás indítása gombra!

6. Ezek után az importálás elindul. Az Aktuális állapot megtekintésére kattintva megjelenik a tankolások listája. A felső mezőkben jelezzük, hogy hol tart a folyamat: hány darab tankolást hoztunk létre sikeresen, mennyi van folyamatban és hány darabot nem sikerült létrehozni.

 

A Tankolások / Töltések és Utak menüpontban már láthatóak is a sikeresen beimportált tankolások!

 

Hasonló bejegyzések