Felhasználók törlése

Felhasználót csak a fiókot létrehozó Adminisztrátor és a Menedzser jogkörrel rendelkező felhasználók tudnak törölni.

A törlés végleges, visszavonhatatlan, de mivel a felhasználóknak csak hozzáférése van az egyes autókhoz és fiókhoz, ezért az általuk létrehozott adatok megmaradnak törlés esetén is.

Jobb oldalon felül kattints a Profilom és egyéb információk lehetőségre:
RoadRecord online útnyilvántartó több felhasználóval

A lenyíló menüben válaszd a Profilom menüpontot.

Felhasználók törlése a RoadRecord online útnyilvántartó programban

A Felhasználók kezelése menüpontban tudsz felhasználót törölni.

Kattints a jobb egér gombbal és válaszd a Törlés lehetőséget.

Vagy a jobb alsó menüben válaszd a Törlés lehetőséget.

A megnyíló felületen a végleges törléshez írd be a felhasználó teljes nevét és kattints a Törlés gombra.

útnyilvántartás felhasználók törlése

A módosítás felületen is törölheted a felhasználót a ikon segítségével.

 

Tetszett a cikk?



Hasonló bejegyzések