Manuális elhelyezés a vizuális térképen

Mire vagy kíváncsi?

Kategória:
  • Töltőállomás hozzáadása

A Roadrecord Online programban, az útnyilvántartásod készítése során a töltőállomás adatait hozzáadhatod manuális elhelyezéssel a vizuális térképen.

A lista nézetben az egér jobb gombjára kattintva lenyíló menüben válaszd a Hozzáadás lehetőséget!

útnyilvántartás töltőállomás hozzáadása

Vagy jobb oldalon alul kattints a menüre, és válaszd a Hozzáadás lehetőséget:
útnyilvántartás töltőállomás hozzáadása 2A jobb oldali vizuális térképen tudsz kicsinyíteni, nagyítani, mozogni az egyéb térképalkalmazásokban megszokott módon. A 3D térképfelületet dönteni is tudod, így könnyebben megtalálhatod a keresett pontot. Ha behatároltad a keresett pontot, kattints rá a marker elhelyezéséhez.

A találati sorok végén a  ikonra kattintva megtekintheted a térképen a címet. Ha minden megfelelő, akkor a  ikonra kattintva válaszd ki a találatot!

A következő oldalon az adatok ki is töltődnek, már csak a Mentés gombra kell kattintanod!

Ha a listából olyan lehetőséget választottál, hogy a Töltőállomás neve mező nem töltődik ki és a cím alapján szeretnéd elnevezni a töltőállomást, akkor kattints a mező végén lévő  ikonra, melynek segítségével automatikusan beillesztheted a címadatokat.

Ha most szeretnéd rögzíteni a további töltőállomásokat is, kattints a Mentés és új gombra, és a fent bemutatott módon keress rá és rögzítsd!

Töltőálllomást kereshetsz még cím és név alapján is.

Videós segédlet a Töltőállomások kezeléséhez a RoadRecord útnyilvántartó programban:

Előző Keresés cím alapján

Hasonló bejegyzések