Google Maps utakból NAV-álló útnyilvántartás

Google Maps utakból útnyilvántartás

Egyszerű és gyors megoldást keresel a Google Maps útjaid útnyilvántartássá alakításához? A RoadRecord legmodernebb technológiájával a Google-ből exportált útjaidat pillanatok alatt NAV-álló útnyilvántartássá varázsolhatod.

google útnyilvántartás 850x600
mileage-log-irs-audit

Felejtsd el az Excelt

Az útnyilvántartás manuális/Exceles vezetése nemcsak a szabadidődet emészti fel, de rengeteg hibalehetőséget is rejt magában, ami hatalmas NAV-büntetést is vonhat maga után. A RoadRecord szoftvere pofonegyszerűvé teszi az útnyilvántartás vagy kiküldetési rendelvény készítését. Hiányzó utak? A mesterséges intelligencián alapuló szolgáltatásunk útajánlást ad hiányzó útjaid pótlására.

Mit jelent a “NAV-álló” jelző?

Miután importáltad a Google Maps által rögzített útjaidat a RoadRecord felületén és véglegesítetted útnyilvántartásodat, a beépített NAV-ellenőr funkció 70 logikai ütközést ellenőriz és javít a nyomtatás előtt – így biztosítva azt, hogy útnyilvántartásod 100%-ban NAV-álló legyen. Olyan alapos, mint egy hús-vér NAV-ellenőr…csak éppen ez Neked dolgozik! :)

útnyilvántartás bizonylat
útnyilvántartás nyomtatás

“Jól hangzik, de biztos nagyon drága….”

Te is könnyen útnyilvántartássá varázsolhatod a Google által rögzített útjaid, de ha nincs időd, elkészítjük helyetted – egy biztos: a RoadRecord útnyilvántartó programmal rengeteg pénzt és időt takaríthatsz meg, miközben Te foglalkozhatsz a bevételszerzéssel és a céged működtetésével. Számíthatsz ránk!

További információ