Google Maps utakból NAV-álló útnyilvántartás

GOOGLE MAPS UTAKBÓL ÚTNYILVÁNTARTÁS

Egyszerű és gyors megoldást keresel a Google Maps útjaid útnyilvántartássá alakításához? A RoadRecord legmodernebb technológiájával a Google-ből exportált útjaidat pillanatok alatt NAV-álló útnyilvántartássá varázsolhatod.

google útnyilvántartás 850x600
útnyilvántartás lízing áfa

FELEJTSD EL AZ EXCELT

Az útnyilvántartás manuális/Exceles vezetése nemcsak a szabadidődet emészti fel, de rengeteg hibalehetőséget is rejt magában, ami hatalmas NAV-büntetést is vonhat maga után. A RoadRecord szoftvere pofonegyszerűvé teszi az útnyilvántartás vagy kiküldetési rendelvény készítését. Hiányzó utak? A mesterséges intelligencián alapuló szolgáltatásunk útajánlást ad hiányzó útjaid pótlására.

 

MIT JELENT A “NAV-ÁLLÓ” JELZŐ?

Miután importáltad a Google Maps által rögzített útjaidat a RoadRecord felületén és véglegesítetted útnyilvántartásodat, a beépített NAV-ellenőr funkció 70 logikai ütközést ellenőriz és javít a nyomtatás előtt – így biztosítva azt, hogy útnyilvántartásod 100%-ban NAV-álló legyen. Olyan alapos, mint egy hús-vér NAV-ellenőr…csak éppen ez Neked dolgozik! :)

NAV-álló útnyilvántartás mobilon
útnyilvántartás nav ellenőrzéshez nyomtatás

“JÓL HANGZIK, DE BIZTOS NAGYON DRÁGA….”

Te is könnyen útnyilvántartássá varázsolhatod a Google által rögzített útjaid, de ha nincs időd, elkészítjük helyetted – egy biztos: a RoadRecord útnyilvántartó programmal rengeteg pénzt és időt takaríthatsz meg, miközben Te foglalkozhatsz a bevételszerzéssel és a céged működtetésével. Számíthatsz ránk!