Az online programban nem találom az asztali programban lévő távolságkorrekció funkciót

Kategória:

Az asztali programban a távolságkorrekció funkció lehetőséget adott arra, hogy két partner közötti távolságot előre meg lehessen adni és a program mindig ezen adat alapján számoljon. Ez hasznos volt a külföldi partnerek esetében és az asztali programban lévő térkép hiányosságainak kiküszöbölése miatt.

Az online program eltérő működése miatt ez a funkció nem érhető el, de a folyamatosan frissülő, modern, teljes Európa térkép miatt egyébként is nagyon kevés esetben lenne szükség rá.

Az Utak véglegesítése menüpontban található Havi távolságkorrekció funkció elindításakor a rendszer elvégzi a távolságkorrekciót (amennyiben egy bizonyos határon belül van), hogy a felvitt és az elszámolandó távolságok megegyezzenek.

Manuálisan is módosíthatod a távolságokat az Utak véglegesítése menüpontban. Ezt akkor ajánljuk, ha nagyobb eltérés van, mint amit a távolságkorrekció módosítani tud.
Valamint manuálisan módosíthatod a kilométereket abban az esetben is, amikor napi állandó utad távolsága tér el a program által számolt optimális útvonaltól.

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel