Felülvizsgálandó automatikus útrögzítések

Mire vagy kíváncsi?

Kategória:

Amennyiben valamelyik automatikus útrögzítési módot használod mobilon (autó mozgás vagy autós Bluetooth figyelés vagy töltésfigyelés), úgy az újonnan rögzített pontokat az Utak menüben lehetőséged van átnevezni, utazási célt módosítani, illetve törölni is az utat.

Az Utak menüben kattints a Felülvizsgálandó automatikus rögzítések gombra, majd kövesd az alábbi lépéseket:

Céges út esetében:

  1. Az elfogadni kívánt útnál kattints a B pontra, majd nevezd el a partnered, illetve ha nem az alapértelmezett utazási célt szeretnéd használni akkor válassz másik, céges utazási célt vagy vigyél fel egy újat!
  2. Miután minden szükséges módosítást elvégeztél, kattints a Jóváhagyás gombra!
  3. Az Utaknál már az új partnernévvel és utazási céllal lesz látható a látogatás, egyéb teendőd nincs.

 

Magánút esetében: 

1. Az elfogadni kívánt útnál kattints a B pontra, majd állítsd át az utazás célját magán típusúra! Válassz a listából, vagy vegyél fel újat, a lényeg, hogy magán típusú utazási cél tartozzon hozzá!
Magánpont esetében az elnevezés nem kötelező, de igény szerint ezt is módosíthatod.

2. Miután minden szükséges módosítást elvégeztél, kattints a Jóváhagyás gombra!

3. Az Utaknál már magánútként lesz látható a látogatás, egyéb teendőd nincs.

 

Hasonló bejegyzések