Manuális elhelyezés a vizuális térképen

Mire vagy kíváncsi?

Kategória:
  • Partner hozzáadása

A lista nézetben az egér jobb gombjára kattintva lenyíló menüben válaszd a Hozzáadás lehetőséget!

RoadRecord partner hozzáadása

Vagy jobb oldalon alul kattints a menüre, és válaszd a Hozzáadás lehetőséget!

RoadRecord online útnyilvántartás partnerek hozzáadása
A jobb oldali vizuális térképen tudsz kicsinyíteni, nagyítani, mozogni az egyéb térképalkalmazásokban megszokott módon. A 3D térképfelületet dönteni is tudod, így könnyebben megtalálhatod a keresett pontot. Ha behatároltad a keresett pontot, kattints rá a marker elhelyezéséhez! RoadRecord partner hozzáadása 2

A találati sorok végén a ikonra kattintva megtekintheted a térképen a címet. Ha minden megfelelő, akkor a ikonra kattintva válaszd ki a találatot!

  • Utazás célja

A Partner neve mezőbe írd be a partner nevét!

Ha a cím alapján szeretnéd elnevezni a partnered, kattints a Partner neve mező végén lévő  ikonra, melynek segítségével automatikusan beillesztheted a címadatokat.

A címadatok ki is töltődnek. A legördülő menüből válaszd ki – vagy add hozzá újként a szótárhoz – az Utazás célját. Céges autó esetében figyelj oda, hogy üzleti vagy magán célt választasz-e ki, ez fogja meghatározni, hogy az adott partner látogatásánál céges vagy magánútként számoljon-e a program! Magánautó esetében értelemszerűen magánutakat nem kell rögzítened, ekkor mindig üzleti utazási célt válassz!
Ezek után már csak a Mentés gombra kell kattintanod!
Ha most szeretnéd rögzíteni a további partnereket is, kattints a Mentés és új gombra, és a fent bemutatott módon keress rá és rögzítsd!

Partnert kereshetsz még cím és cégnév alapján is.

Előző Keresés cím alapján

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések