Manuális elhelyezés a vizuális térképen

Mire vagy kíváncsi?

Kategória:
  • Partner hozzáadása

A jobb felső sarokban kattints a Hozzáadás gombra, vagy a lista nézetben az egér jobb gombjára kattintva lenyíló menüben válaszd a Hozzáadás lehetőséget!A vizuális térképen tudsz kicsinyíteni, nagyítani, mozogni az egyéb térképalkalmazásokban megszokott módon. A 3D térképfelületet dönteni is tudod, így könnyebben megtalálhatod a keresett pontot. Ha behatároltad a keresett pontot, kattints rá a marker elhelyezéséhez!A találati sorok végén a ikonra kattintva megtekintheted a térképen a címet. Ha minden megfelelő, akkor a ikonra kattintva válaszd ki a találatot!

 

  • Utazás célja

A Partner neve mezőbe írd be a partner nevét!

A címadatok ki is töltődnek. A legördülő menüből válaszd ki – vagy add hozzá újként a szótárhoz – az Utazás céljátCéges autó esetében figyelj oda, hogy üzleti vagy magán célt választasz-e ki, ez fogja meghatározni, hogy az adott partner látogatásánál céges vagy magánútként számoljon-e a program! Magánautó esetében értelemszerűen magánutakat nem kell rögzítened, ekkor mindig üzleti utazási célt válassz!Ezek után már csak a Mentés gombra kell kattintanod!

Ha most szeretnéd rögzíteni a további partnereket is, kattints a Mentés és új gombra, és a fent bemutatott módon keress rá és rögzítsd!

 

Partnert kereshetsz még cím és cégnév alapján is.

Videós segédlet Partnerek kezeléséhez a RoadRecord Online útnyilvántartó programban:

 

Hasonló bejegyzések