Autó mozgásának figyelése funkció használata

Mire vagy kíváncsi?

Kategória:

Az Autós Bluetooth és a telefon figyelése automatius rögzítések mellett választhatod az Autó mozgásának figyelése rögzítési módot!

Az “Autó mozgásának figyelése” funkció külső eszköz csatlakoztatása nélkül (Bluetooth vagy töltő nélkül), az autóból való kiszállást követően a sétálás felismerésével rögzíti automatikusan a megérkezéseket. Fontos, hogy csak kiszállás esetén rögzít, így piros lámpánál nincs felesleges rögzítés.

A funkció használatához azonban elengedhetetlen, hogy telefonodon be legyen kapcsolva a GPS helymeghatározás és a mobil adatforgalom. A képhez hasonló elhelyezkedéssel és ikonokkal találod meg saját telefonodon is ezeket a beállításokat, a felülről legördíthető menüben vagy telefonod Beállítások menüjében:

A GPS helymeghatározást és mobil adatforgalmadat is csak a partneredhez való megérkezéskor használjuk a rögzítéshez, így mobilod akkumulátora és adatkerete is a lehető legminimálisabb mértékben merül.

A funkciót a RoadRecord mobil appban találod meg az Útrögzítési módok menüben.

Kattints az Autó mozgásának figyelése dobozra, ahol az általános leírást, a funkció előnyeit és a hátrányait találod. Olvasd el,  hogy eldönthesd, ez az útrögzítési mód-e a megfelelő számodra!

Ha úgy döntöttél ez a rögzítési mód a legmegfelelőbb számodra, a jobb felső sarokban a pipára kattintva véglegesítsd ezt a rögzítési módot.

A felugró ablakokban engedélyezd a helymeghatározástmajd válaszd a “mindig engedélyezett” lehetőséget.

 

Beállíthatod, hogy az alkalmazás mikor rögzítse automatikusan az utazásaidat. Kattints a “Rögzítési időszak beállítása” mezőre, majd kattints a hét azon napjára, amelyet módosítani szeretnél, és a csúszka segítségével állítsd be, hogy mely órák között szeretné rögzíteni az utazásaidat.

Ha a legközelebbi partnered a megérkezés helyétől számított 500 m-en belül van, partnerlátogatásod ahhoz a partnerhez rögzül.

Amennyiben nem találunk partnert ezen a hatótávolságon belül az app ismeretlen partnerként automatikusan rögzíti a helyet a címadatokkal elnevezve. Az anonim partner az alapértelmezett utazási céllal kerül mentésre, amit a Beállítások/Profil oldalon tudsz módosítani.

Ha a megérkezési helyedhez a legközelebbi partner Töltőállomás kategóriájú, erre értesítéssel felhívjuk figyelmed. És az appban rögtön a tankolás adatainak rögzítésére szolgáló felületre navigálunk, hogy felvihesd az üzemanyagtöltés adatait.

Sikeresen elmentett partnerlátogatásodról automatikus értesítést küldünk neked.

Partnerlátogatásod a Fix utak menüpontban a szokásos módon rögzül.

Ha a funkciót állandóan szeretnéd használni, javasoljuk a korábban beállított Napi állandó utak törlését a RoadRecord számítógépes online felületén, a duplikáció elkerülése végett.

Előző Mobil app töltésfigyelő funkció használata
Következő TOP 5 RoadRecord Online mobil app funkció

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések