Módosítás

Mire vagy kíváncsi?

A korábban felvitt székhely / telephelyek módosításához egyszerűen kattints duplán a módosítani kívánt sorra, vagy az egér jobb gombjának megnyomásával lenyíló menüben válaszd a módosítás lehetőséget!

Vagy jelöld ki, és alul a menüben válaszd a Módosítás lehetőséget!
RoadRecord online székhely módosítása

A következő ablakban végezd el a kívánt módosításokat! Az elnevezés, kategória, utazás célja minden további nélkül módosítható.

Ha új címre szeretnéd áttenni a pontot: a vizuális térképen tudsz kicsinyíteni, nagyítani, mozogni az egyéb térképalkalmazásokban megszokott módon, ha behatároltad az új helyet, kattints rá duplán a marker elhelyezéséhez!

RoadRecord székhely / telephely módosítása

A térkép beazonosítja az új címet (nem egyértelmű elhelyezés esetében legördülő menüből kiválaszthatod a megfelelőt). Ezután kattints a Cím módosítása gombra! Áthelyezés esetében mindig ezt a lehetőséget válaszd, hogy a nyomtatáson is az új címadatok jelenjenek meg. (Cím módosítása nélküli áthelyezés esetében a szöveges címadat változatlan marad, ezt a lehetőséget abban az esetben javasoljuk, ha csak valamivel odébb tennéd a markert a térképen az áthelyezésnél, mert pl egy ipari parkban nem a megfelelő helyre került a kereséssel a marker, de az utcanév, házszám megjelenítése helyes).

RoadRecord székhely módosítása

A szükséges változtatások elvégzése után kattints a Módosítás gombra!
(A Módosítás és új gombra kattintva a változások elmentésével egyidejűleg új székhelyet vagy telephelyet tudsz rögzíteni.)

Videós segédlet Székhelyek / Telephelyek kezeléséhez a RoadRecord Online útnyilvántartó programban:

Előző Nézetek
Következő Törlés

Hasonló bejegyzések