Útnyilvántartás elkészítése

Mire vagy kíváncsi?

Kategória:

Miután minden látogatást rögzítettél, kattints a NAV-álló bizonylat nyomtatása gombra!
Ekkor futtatunk egy ellenőrzést, valóban minden adat hibátlan-e, nincs-e esetleg valamilyen logikai ütközés.

Az ellenőrzések lefuttatása során a rendszer automatikusan elvégzi a távolságkorrekciót.

NAV-álló útnyilvántartás nyomtatása Ha minden rendben, elkészítjük neked a jogszabályi előírásoknak megfelelő útnyilvántartásodat!
útnyilvántartás nyomtatása nyomtatási kép
A lap tetején jobb oldalon le tudod tölteni, vagy közvetlenül tudod nyomtatni a dokumentumot.

Amennyiben esetleg az ellenőrzés során hibát találunk, jelezzük neked, mi a gond, mely szakaszokban szükséges a módosítást elvégezni, honnan hiányoznak még utak. A hibaüzenet alján lévő gombra kattintva arra a menüpontra navigálhatsz, ahol a hibát javítani tudod.

RoadRecord NAV-álló útnyilvántartás nyomtatása

Például: ha hiányzik a kezdő kilométeróra-állásod, akkor a hibaüzenet alján lévő Km állás megadása gombra kattintva a Kezdő km óra állása és dátuma menüpontra ugorhatsz, ahol megadhatod az óraállásodat.

A Hibák / figyelmeztetések megnyitása felugró ablakban gombra kattintva a hibaüzenetet megnyitjuk külön ablakban, így a javítás közben is láthatod a hibák listáját.

A felugró ablak méretét az oldalainál “megfogva” tudod módosítani, a gomb segítségével össze tudod csukni, majd később ki tudod nyitni. A hibák javítása után az Újraellenőrzés gombra kattintva a program visszaugrik a NAV-álló bizonylat nyomtatására és újra lefut a nyomtatás előtti ellenőrzés.

Figyelmeztetés esetén a hiba javítása nélkül is ki tudod nyomtatni az útnyilvántartásodat a Nyomtatás mindenképp gombra kattintva.

útnyilvántartás nyomtatása figyelmeztetés

Videós segédlet NAV-álló útnyilvántartás nyomtatásához a RoadRecod Online programban:

Hasonló bejegyzések