Fix utak módosítása Naptár nézetben

Kategória:

Naptár nézetben a kattints duplán a módosítani kívánt napra!
fix-utak-magan-6Ha további partnerek látogatását is rögzítenéd, az lehetőségre kattintva (vagy a billentyűkombinációval) tudsz új sort nyitni az előző alá, és kiválasztani a megfelelőt.
fix-utak-magan-7A lehetőséggel tudsz a listába már meglévő alá vagy fölé új sort beszúrni, a opcióval pedig akár át is rendezheted a meglévők sorrendjét.

  ikonra kattintva tudsz sort törölni.

Az Utazás célja is módosítható, ebbe a mezőbe kattintva (vagy tab billenytűvel továbblépve) másikat is választhatsz, vagy akár újat is megadhatsz hozzá! (Magánautó esetében figyelj, hogy csak üzleti utakat, tehát csak üzleti utazási célt adj meg!)

Miután minden kívánt módosítást elvégeztél, szükség esetén jobb oldalon felül állítsd át a kiküldetés kezdeti és végidőpontját  is, majd kattints a Mentés gombra!
Választhatod azt a lehetőséget is, hogy a naptárban  itt közvetlenül egy új napot választasz, vagy a  gombbal az előző, illetve a  gombbal a következő napra lépsz! A bevitt adatokat ilyenkor automatikusan mentjük, nem szükséges külön a Mentés gombra kattintanod!

 

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel