Útnyilvántartás csapatmunkában

Ha a csapatodat szeretnéd összefogni (legyen az könyvelőd vagy munkatársaid), egy könnyen átlátható, közös platform a legfontosabb eszközöd. Különösen útnyilvántartás vagy kiküldetési rendelvény készítésekor.

Közös fiók

A RoadRecord felhasználókezelés funkciójával több felhasználó dolgozhat egy felületen. A felhasználókezelés jelenti a megoldást arra is, ha megosztanád fiókodat könyvelőddel vagy kollégáiddal a hatékonyabb munkavégzés érdekében. Például munkatársaid rögzítenek, könyvelőd pedig összesít és nyomtat.

Jogosultságkezelés

A jogosultságok kiosztása biztosítja, hogy mindenki a pozíciójának megfelelő feladatokat hajtsa végre a közös fiókban és ne zavarják meg a számára szükségtelen információk és funkciók.

  • Autók és felhasználók összrendelése

Beállíthatod, hogy egyes autókkal csak bizonyos felhasználók dolgozzanak. Egy autóhoz több felhasználót is hozzárendelhetsz vagy egy felhasználónak több autó kezeléséhez is jogosultságot adhatsz. A felhasználó csak azt vagy azokat az autókat fogja látni, amihez vagy amikhez hozzáférése van.

  • Csak mobil appos hozzáférés beállítása

Beállíthatod, hogy egyes felhasználók csak mobilon keresztül férhessenek hozzá fiókjukhoz és a hozzájuk rendelt autókhoz. Ezek munkatársak csak az utakat tudják rögzíteni mobilon, az adminisztrátor vagy a könyvelő pedig véglegesíti az útnyilvántartást.

Adminisztrátorként a jogosultsági szerepkörök kiosztása után minden információ és adat rendelkezésedre áll majd. Láthatod a kollégáid által felvitt adatokat és arról is te döntessz, hogy a közös fiók felhasználói milyen információkhoz férhetnek hozzá. Arra is lehetőség van, hogy egy-egy felhasználó elszeparált, külön fiókban dolgozzon, amelyre senki másnak nincs rálátása.

RoadRecord mobilapp iPhone és Android alkalmazással is rögzítheted az útjaidat, tankolásokat és a hóvégi km óra állásaidat! Ezeket később szerkesztheted a
számítógépeden is.
 Bővebben
App
Apple App store
Google Play store