Felhasználó- és jogosultságkezelés

Ha a csapatodat szeretnéd összefogni (legyen az a könyvelőd vagy a munkatársaid), egy könnyen átlátható, közös platform a legfontosabb eszközöd. Különösen útnyilvántartás vagy kiküldetési rendelvény készítésekor.

A RoadRecord felhasználókezelés funkciójával felhasználókat tudsz felvenni, hogy ők is hozzáférjenek RoadRecord fiókodhoz és adatokat rögzítsenek, valamint útnyilvántartást vagy kiküldetési rendelvényt tudjanak készíteni.

A felhasználókezelés jelenti a megoldást,

  • ha céges autóflottád van és minden autó útnyilvántartását vagy kiküldetési rendelvényét más készíti, vagy
  • ha megosztanád fiókodat könyvelőddel vagy kollégáiddal a hatékonyabb munkavégzés érdekében (pl. munkatársaid rögzítenek, könyvelőd pedig összesít és nyomtat).

Jogosultságkezelés

A jogosultságok kiosztása úgy biztosítja a hatékony közös munkát, hogy mindenki a pozíciójának megfelelő feladatokat hajtsa végre a közös fiókban és ne zavarják meg a számára szükségtelen információk és funkciók.

  • Lehetőséged van beállítani, hogy egyes felhasználók csak a mobil app-on keresztül férjenek hozzá a fiókhoz. Válaszd ezt a megoldást, ha hasznos lehet, hogy az autóvezetők csak a megtett utakat rögzítik, és a útnyilvántartás véglegesítését egy irodai munkatárs vagy a könyvelőd végzi.
  • A felhasználók inaktiválásával megvonhatod tőlük a hozzáférést a fiókhoz. Törléssel pedig véglegesen törölheted a felhasználót.
  • Csak az Adminisztrátor és a Menedzser jogkörrel rendelkező felhasználók adhatnak a fiókhoz új felhasználót, módosíthatják a hozzáférését és törölhetik.
  • Autók és felhasználók összerendelése: több felhasználó esetén Adminisztrátorként vagy Menedzserként be kell állítanod, hogy az egyes autókkal mely felhasználók dolgozhatnak, vagyis egy adott autó esetén ki lehet jogosult a havi utak kezelésére, az autó-partner összerendelésre vagy a napi állandó utak beállítására. Autót felvinni, módosítani és törölni csak az Adminisztrátor és Menedzser tud.

A nem menedzser felhasználók csak azokat az autókat látják, amihez jogosultságuk van, viszont minden felhasználó lát minden partnert. Az autó-partner összerendelés segítségével könnyen beállítható, hogy az utak felvitelénél csak a saját partnereit lássák az egyes felhasználók.

Arra is lehetőség van, hogy egy-egy felhasználó elszeparált, külön fiókban dolgozzon, amelyre senki másnak nincs rálátása. Erről bővebben ide kattintva olvashatsz.

Egy online fiókhoz tartozó felhasználók számában nincsen korlátozás, nem függ az előfizetett autók számától.

Az online felületet egyszerre akár a fiókhoz tartozó összes felhasználó használhatja. Arra viszont figyelni kell, hogy egy autó útnyilvántartásába vagy kiküldetési rendelvényébe egyszerre csak egy felhasználó rögzítsen adatot.

Ingyenes próba

Videós segédlet a RoadRecord útnyilvántartó program használatához: