NAV-álló útajánlás útnyilvántartás pótláshoz

Ha sürget az idő...

Elmaradtál az éves útnyilvántartásoddal vagy kiküldetési rendelvényeddel? Nincs meg minden km óra álllásod, nem jegyezted fel minden nap az útjaidat? Esetleg nem találod a tankolási számláidat? Nem egyszerű feladat visszamenőleg NAV-álló útnyilvántartást vagy kiküldetési rendelvényt készíteni.

NAV-álló útnyilvántartás
RoadRecord útnyilvántartás mobilon GPS helyett

Az ördög a részletekben rejlik

Más útnyilvántartó programokkal / Excel táblák függvényeivel szinte lehetetlen feladat utólag jogszabálynak megfelelően pótolni az útnyilvántartást. Hiányosságokkal és / vagy ellentmondásokkal teli útnyilvántartást a NAV-nak leadni pedig büntetéssel jár, melynek mértéke a tapasztalatok szerint komoly tétel szokott lenni a vállalkozásoknál.

Készítsd el 7 perc alatt

A RoadRecord egyedülálló mesterséges intelligencián alapuló útajánlási funkciója NAV-álló útnyilvántartás-tervezetet készít hiányzó útjaidra. Csak állíts be néhány paramétert és a RoadRecord gépi tanulás segítségével gyorsan elkészíti útnyilvántartás vagy kiküldetési rendelvény tervezetedet!

RoadRecord útnyilvántartás NAV ellenőrzéshez
NAV-álló útnyilvántartás mobilon

"Mit szól ehhez a NAV?"

A program nyomtatás előtt 70 féle logikai ütközést ellenőriz és javít, hogy biztosítsa a útnyilvántartásod vagy kiküldetési rendelvényed “NAV-állóságát”, miközben a NAV jogszabályainak is megfelel.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ