Útnyilvántartás NAV ellenőrzéshez

útnyilvántartás NAV ellenőrzéshez

ELLENŐRZIK AZ ÚTNYILVÁNTARTÁSOD?

Éppen NAV ellenőrzést tartanak a vállalkozásodnál és a revízió érinti az útnyilvántartásodat vagy kiküldetési rendelvényedet is? Nincsenek meg a szükséges bizonylataid? Vagy már benyújtottad az útnyilvántartásodat, de nem fogadták el? Mi segítünk.

AZ ÖRDÖG A RÉSZLETEKBEN REJLIK

Az útnyilvántartás a 4. leggyakrabban ellenőrzött bizonylat egy adóellenőrzéskor. Tudtad, hogy az Excelben, papíron, vagy olcsó programmal készült útnyilvántartás vagy kiküldetési rendelvény nem biztos, hogy megfelel a jogszabályi előírásoknak, és így komoly NAV büntetést eredményezhet?

NAV-álló útnyilvántartás
NAV-álló útnyilvántartás mobilon

AMIKOR KETYEG AZ ÓRA

Mindegy, hogy cégautód lízing vagy tartós bérleti díj ÁFÁ-jának visszaigényléséhez kell útnyilvántartást vezetned, vagy magánautód céges útjainak elszámolása miatt kiküldetési rendelvényt, egy ellenőrzés során gyorsan kell NAV-álló bizonylatot letenned az asztalra. Az intelligens útajánlás funkcióval mindez könnyen megoldható.

“A ROADRECORD NAV-ÁLLÓ?”

Amellett, hogy a RoadRecord tartalmazza a bizonylatok kötelező tartalmi elemeit, nyomtatás előtt a programba épített NAV ellenőr 70 logikai ütközést ellenőriz és javít, hogy útnyilvántartásod vagy küldetési rendelvényed biztosan NAV-álló legyen!

RoadRecord útnyilvántartás NAV ellenőrzéshez