Ingyenes útnyilvántartás applikáció

AUTOMATA ÚTNYILVÁNTARTÓ APP

A legjobb helyen jársz, ha olyan appot keresel, ami az útjaidat automatikusan rögzíti, majd üzleti és magán utakra kategorizálja. Nem meríti a mobilod adatkeretét és akkumulátorát, nem állsz folyamatos megfigyelés alatt és megadhatod azt az időszakot is, amikor az automatikus rögzítés működjön. Fókuszban az útnyilvántartás, téves rögzítések és felesleges funkciók nélkül.

RoadRecord útnyilvántartás mobil app
RoadRecord útnyilvántartás mobilon GPS helyett

ÚTNYILVÁNTARTÁS VESZŐDSÉG NÉLKÜL

Partnereidet importálhatod, vagy menet közben is felveheted. A hozzájuk rendelt utazási cél segítségével rögzített útjaidat automatikusan üzleti- vagy magánútként sorolja be az applikáció. Ez nem csak egy önálló app, így az útnyilvántartásodat az asztali számítógépeden véglegesítheted, miközben a program figyeli helyetted az aktuális jogszabályok betartását!

 

NAPI TÉRKÉPNÉZET A KÉNYELEMÉRT

Amellett, hogy menet közben manuálisan vagy automatikusan rögzítheted útjaidat, valamint felviheted a hó végi km óra állásokat és a tankolási adatokat, a napi térképnézet segítségével megnézheted a napi útvonaladat, és könnyedén ellenőrizheted, szükség esetén szerkesztheted azokat.

útnyilvántartás applikáció és laptop
útnyilvántartás mobilon

"TÚL SZÉP, HOGY IGAZ LEGYEN..."

Pedig még többet is tud! Az intelligens útajánlás funkcióval havonta 7 perc alatt visszamenőlegesen is pótolhatod elmaradásaidat! A beépített NAV ellenőrnek köszönhetően 70 logikai ütközést ellenőrzünk és javítunk, hogy útnyilvántartásod biztosan NAV-álló legyen! Minden rögzített adatod biztonságosan a felhőben tárolódik, bármikor hozzáférhetsz.