Integrációk

Microsoft Excel

PARTNERLISTA IMPORTÁLÁSA EXCELBŐL

Bármely programból exportált, Excel-táblázattá alakított partnerlistádat rögzítheted a RoadRecord Online útnyilvántartó programban a Partnerek importálása menüpont alatt.

UTAK IMPORTÁLÁSA EXCELBŐL

Excelben vezetett, vagy járműkövetés során GPS által rögzített útvonalaidat átalakíthatod minden elvárásnak megfelelő NAV-álló útnyilvántartássá, miután importálod őket a RoadRecord felületére.

Excel inverz logo
google maps logo

UTAK IMPORTÁLÁSA GOOGLE-BŐL

A Google Timeline sok egyéb adat mellett a háttérben rögzített útjaidat is tárolja a Helyelőzményekben – ezekből az utakból pedig néhány egyszerű lépésben NAV-álló útnyilvántartást készíthetsz a RoadRecord Online programban.

 

WAZE NAVIGÁCIÓ ÚTNYILVÁNTARTÁSSAL

Útnyilvántartás és útvonaltervezés egy gombnyomásra! Válassz ki egy partnert a partnerlistádból, kattints a Waze gombra és GO! Az útrögzítésed és az útvonaltervezésed is meg van oldva. Emellett a RoadRecord szoftvere a Waze-naplófájlt is fel tudja dolgozni útnyilvántartáshoz.

 
Waze logo
miniCRM

MINICRM SZÁMLÁZÓ MODUL

A MiniCRM számlázó modulból partnereket és fix utakat egyaránt van lehetőséged exportálni táblázatba és azt feltölteni a RoadRecord Online programba.

 

VOLVO CARS MOBIL APP

Habár Volvo autódban a Volvo Cars gyári mobil alkalmazásban GPS rögzíti az útjaidat, ez ebben a formában nem felel meg a magyar jogszabályoknak. A RoadRecord Online programba importálva viszont minden elvárásnak megfelelő, NAV-álló útnyilvántartást készíthetsz ezekből az utakból.

Volvo logo
Billingo logo

BILLINGO ONLINE SZÁMLÁZÓ

Lehetőséged van a Billingo Online számlázódból is létrehozni utakat. Ez akkor lehet hasznos, ha a vállalkozói tevékenységedből kifolyólag a céges autód mozgása részben vagy teljesen megegyezik a számlázás sorrendjével.

INNVOICE ONLINE SZÁMLÁZÓ

Az InnVoice online számlázóból is hozzáadhatsz utakat útnyilvántartásodhoz az Utak importálása menüpont alatt. Ez az opció is akkor hasznos főleg, ha a számlázásaid egybevágnak a céges útjaiddal.

InnVoice
CashMan logo svg

CASHMAN KÖNYVELŐPROGRAM ÉS ERP

Partnereidet a CashMan online könyvelőprogramból is importálhatod útnyilvántartásodba. Mindössze annyi a teendőd, hogy a CashMan-ből exportált Excel-fájlt feltöltöd a RoadRecord felületére, változtatás nélkül.