100% lízing- és dízel ÁFA levonás kisteherautóra

PAPÍRON VAGY PROGRAMMAL?

Már megszoktad, hogy menetleveledet papíron vezeted és az időddel fizetsz, mikor a km-eket számolgatod és az eltéréseken bosszankodsz? A 3,5 tonna alatti kisteherautóknak nem kötelező menetlevelet vezetni, ha saját árut szállítanak (vagy nem szállítanak árut). Útnyilvántartásra viszont szükség van a lízing- és dízel ÁFA levonáshoz, illetve a költségek elszámolásához.

útnyilvántartás mobilon
NAV-álló útnyilvántartás mobilon

NE BUKD EL AZ ÁFÁT!

Egy átlagos ügyfelünk kisteherautóját 100%-ban céges célból használja, útnyilvántartással átlagosan 2.100.000 Ft-ot spórol a lízing- és dízel ÁFA-n. Erről az összegről még jó gazdasági körülmények között sem érdemes lemondani, de egy gyengén teljesítő időszakban kifejezetten életmentő lehet!

 

ÚTNYILVÁNTARTÁS GYORSAN

A mobilapplikációban automatikusan épül az útnyilvántartásod, ráadásul nem is vagy végig megfigyelve. Az esetleges hiányzó útjaidra automata útajánlás-tervezetet kérhetsz, akár visszamenőleg is. Így készül el havi 7 perc alatt a NAV-álló útnyilvántartásod.

RoadRecord útnyilvántartás NAV ellenőrzéshez
útnyilvántartás applikáció és laptop

MEGÉRI PROGRAMRA VÁLTANOD?

Minél több céges utat mész, annál több dízel ÁFA-t tudsz leírni és minél drágább az autód, annál több lízing ÁFA-t tudsz elszámolni. Ha bizonytalan vagy, mert a könyvelőd nem tud erről a relatív új lehetőségről, akkor mutasd ezt meg neki. Csatlakozz több száz ügyfelünkhöz, aki már így vezeti az útnyilvántartását!