Útnyilvántartás beépített NAV ellenőrrel

Eltérések és hiányosságok

Az útnyilvántatásodban rögzített utak összhangban vannak a NAV által hozzáférhető adatokkal, pl. a tankolási bizonylatokkal, a bevétel és költség számláiddal, a szerviz km óra állásokkal, parkolási- és útdíjakkal, traffipax kamerák felvételeivel? Egy papíron, excelben vagy olcsó programmal készített útnyilvántartás nem biztos, hogy átmegy a NAV szűrőjén.

RoadRecord útnyilvántartás mobilon GPS helyett
útnyilvántartás nav ellenőrzés laptop

Amikor az Excel tudása már kevés

A felsorolt hiányosságokat annyira könnyű észrevenni, hogy még egy kezdő NAV ellenőr is könnyen kiszúrja őket, mi történne egy alapos NAV vizsgálat alkalmával? Hiszen a hozzáférhető adatokon túl a logikai eltérésekre is oda kell figyelned. Egy hibás útnyilvántartással komoly büntetést kockáztatsz!

2.100.000 FT NEKED IS JÓL JÖN!

Rögzítsd a rendelkezésre álló adatokat (pl. számlák alapján), a hiányzó utakra pedig az intelligens útajánlás technológiával útnyilvántartás tervezetet kérhetsz. Csak néhány paramétert kell beállítanod, és a program kiegészíti a hiányosságokat, miközben nyomtatás előtt 70 logikai ütközést ellenőriz és javít, hogy az útnyilvántartásod biztosan NAV-álló legyen!

útnyilvántartás mobilon
NAV-álló útnyilvántartás mobilon

“A ROADRECORD NAV-ÁLLÓ?”

18 év és 28129 autó tapasztalatát csomagoltuk be a programunkba, hogy a lehető leggyorsabb és legstresszmentesebb útnyilvántartás élményt nyújtsuk Neked. A beépített NAV ellenőr funkcióval biztosítjuk, hogy az útnyilvántartásod vagy kiküldetési rendelvényed biztosan NAV-álló legyen!

 

További információ