Útnyilvántartás csapatmunkában

A hatékonyabb munkavégzésért

Oszd meg a RoadRecord Online fiókodat könyvelőddel és munkatársaiddal! Kollégáid útközben rögzíthetik útjaikat, majd hó végén ők vagy egy adminisztrátor, esetleg a könyvelőd összesíthetik és kinyomtathatják a NAV-álló útnyilvántartást. Nincs több könyörgés a szükséges bizonylatokért!

Megoldás minden helyzetre

Beállíthatod, hogy egyes autókkal csak bizonyos felhasználók dolgozzanak. Egy autóhoz több felhasználót is hozzárendelhetsz vagy egy felhasználónak több autó kezeléséhez is jogosultságot adhatsz. A felhasználó csak azt vagy azokat az autókat fogja látni, amihez vagy amikhez hozzáférése van.

Egyedi hozzáférések beállítása

Beállíthatod, hogy egyes felhasználók csak mobilon keresztül férhessenek hozzá fiókjukhoz és a hozzájuk rendelt autókhoz. Ezek a munkatársak csak a napi útjaikat tudják rögzíteni mobilon, az adminisztrátor vagy a könyvelő pedig véglegesíti az útnyilvántartást a megosztott online felületen keresztül.

Tartsd szemmel a folyamatot

Adminisztrátorként a jogosultsági szerepkörök kiosztása után minden információ és adat rendelkezésedre áll majd. Láthatod a kollégáid által felvitt adatokat és arról is te döntesz, hogy a felhasználók milyen információkhoz férhetnek hozzá. Arra is lehetőség van, hogy egy-egy felhasználó elszeparált, külön fiókban dolgozzon, amelyre senki más nem láthat rá.

 

További információ