Útnyilvántartás csapatmunkában

A HATÉKONYABB MUNKAVÉGZÉSÉRT

Oszd meg a RoadRecord Online fiókodat könyvelőddel és munkatársaiddal! Kollégáid útközben rögzíthetik útjaikat, majd hó végén ők vagy egy adminisztrátor, esetleg a könyvelőd összesíthetik és kinyomtathatják a NAV-álló útnyilvántartást. Nincs több könyörgés a szükséges bizonylatokért!

útnyilvántartás csapatmunka team
útnyilvántartás csapatmunka nav ellenőrzés

MEGOLDÁS MINDEN HELYZETRE

Beállíthatod, hogy egyes autókkal csak bizonyos felhasználók dolgozzanak. Egy autóhoz több felhasználót is hozzárendelhetsz vagy egy felhasználónak több autó kezeléséhez is jogosultságot adhatsz. A felhasználó csak azt vagy azokat az autókat fogja látni, amihez vagy amikhez hozzáférése van.

EGYEDI HOZZÁFÉRÉSEK BEÁLLÍTÁSA

Beállíthatod, hogy egyes felhasználók csak mobilon keresztül férhessenek hozzá fiókjukhoz és a hozzájuk rendelt autókhoz. Ezek a munkatársak csak a napi útjaikat tudják rögzíteni mobilon, az adminisztrátor vagy a könyvelő pedig véglegesíti az útnyilvántartást a megosztott online felületen keresztül.
útnyilvántartás csapatmunka mobil app
útnyilvántartás nav ellenőrzés laptop

TARTSD SZEMMEL A FOLYAMATOT

Adminisztrátorként a jogosultsági szerepkörök kiosztása után minden információ és adat rendelkezésedre áll majd. Láthatod a kollégáid által felvitt adatokat és arról is te döntesz, hogy a felhasználók milyen információkhoz férhetnek hozzá. Arra is lehetőség van, hogy egy-egy felhasználó elszeparált, külön fiókban dolgozzon, amelyre senki más nem láthat rá.