Tömeges automata távolságszámítás

útnyilvántartás távolság számítás

AZ EXCEL TUDÁSA MÁR KEVÉS?

Excelben írod az útnyilvántartásodat, és az egyes partnerek közötti távolságot Google térkép segítségével keresgéled? Túl sok idődet rabolja el, hogy az összes új útnál újra kell számolni a kilométereket, ráadásul külterületi pontot sem tudsz felvenni? Van ettől jobb megoldás!

A GPS ÉS A TIMELINE SEM ELÉG?

Ha GPS járműkövetés vagy Google Timeline segítségével megvannak az útvonalak adatai, az még messze nem elég a jogszabály szerinti útnyilvántartáshoz! Rengeteg utómunkára van szükség, például egyesével kell kategorizálnod és névvel, utazási céllal ellátnod az úticélokat – a tankolásokról nem is beszélve.
útnyilvántartás lízing áfa
útnyilvántartás applikáció és laptop

TÖMEGES TÁVOLSÁGSZÁMÍTÁS

Útnyilvántartó programunkban utazási célokkal rendelkező, kategorizált partneradatbázisodat importálással vagy egyedülálló POI- és cégkeresővel könnyedén létrehozhatod. A beépített térkép pedig a tömeges háztól-házig távolságszámítással biztosítja, hogy többet egy percet se kelljen számolgatnod.

"JÓL HANGZIK, DE BIZTOS DRÁGA..."

Az idő pedig pénz: a hiányzó km-ek pótlásához távolság alapján is kereshetsz partnert az útrögzítés felületen, amivel még több időt és energiát spórolhatsz. Próbáld ki a RoadRecordot 14 napig ingyen és győződj meg Te is róla, hogy mennyit nyersz egy minden elvárásnak megfelelő útnyilvántartó programmal!

útnyilvántartás mobilon