Új! Hóvégi- és tankoláskori km óra állás kalkulátor visszamenőleges útnyilvántartáshoz

2018.05.30.

 

Sokaknak több hónapos-, vagy akár éves lemaradását kell bepótolniuk az útnyilvántartásukban, ehhez alkottunk egy új, ingyenes segédkalkulátort, amit a RoadRecord útnyilvántartó program kiegészítőjeként ajánljuk használni.

Legtöbben azzal a problémával szoktak szembesülni, hogy nem tudják a hóvégi- és a tankoláskori kilométer óra állásokat visszamenőleg. Ezek nélkül pedig sötétben tapogatóznak, és nem tudják, mit is kéne pontosan rögzíteni az útnyilvántartásban. Márpedig ha hasraütésszerűen tölti ki ezeket valaki – akkor nem jön ki a matek.

Kidolgoztunk azonban egy módszert, ami pontosan erre a problémára nyújt megoldást, és megkönnyíti az útnyilvántartás visszamenőleges elkészítését!

Azoknak tehát akik visszamenőlegesen szeretnék elkészíteni az útnyilvántartásukat azt tanácsoljuk, hogy először a kalkulátorral számolják ki a hóvégi- és tankoláskori km óra állásokat, majd ezután álljanak neki a RoadRecord programmal bepótolni a hiányzó útnyilvántartást. Ezzel a módszerrel az eddigieknél is gyorsabban kaphatnak NAV-álló útnyilvántartást végeredményül!

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is - ha kell, keményen beleállva a témába - kendőzetlen, saját gondolatokkal.

"Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg."

Barazsy Ákos - az útnyilvántartás szakértőjeBarazsy Ákos
27 652
Olvasók száma
2020első számúüzleti influenszere