RoadRecord mobilapp – Az útnyilvántartás jövője

Olyan digitális korszakban élünk, ahol a technológia folyamatos fejlődése átalakítja mindennapi életünket. Nincs ez másként az útnyilvántartás területén sem.

A telefonos alkalmazások különösen fontos szerepet töltenek be ebben az átalakulásban, lehetővé téve, hogy hatékonyabban végezzük el napi teendőinket – többek között az edzés, a pénzügyek, a bevásárlás, a főzés, a táplálkozásunk és az egészségünk területén.

A RoadRecord útnyilvántartó mobilapp pont ilyen eszköz: egy modern megoldás azok számára, akik egyszerűen, gyorsan és pontosan szeretnék vezetni útnyilvántartásukat vagy kiküldetési rendelvényüket.

Vége a papíron, excelben vezetett útnyilvántartásnak, lejárt az ideje a hóvégi keresgélésnek és bizonylatok feletti görnyedésnek.

Az útnyilvántartó appot úgy terveztük meg, hogy a lehető legegyszerűbbé és legkényelmesebbé tegye az útnyilvántartást. Azon túl, hogy az alkalmazás automatikusan rögzíti a látogatásaidat, alig használ mobiladatot, nem meríti jelentősen telefonod akkumulátorát és nem állsz folyamatos megfigyelés alatt. A felhasználóbarát felületen útjaidat manuálisan is egy gombnyomással rögzítheted és új partnereket is könnyen felvihetsz a cégnév és POI kereső segítségével. Sőt, napi látogatásaidat térképen is ellenőrizheted. Járműkövetéssel ellentétben nem kell az automatikusan rögzített utakat egyesítened, szétválasztanod vagy kiegészítened, az app ezt elvégzi magától.

Ha céges autódra vezetsz útnyilvántartást, akkor – a magyar jogszabályoknak megfelelően – az alkalmazásban a rögzített utak üzleti és magánutakra kategorizálhatók. Útjaid mellett az appban megadhatod tankolási adataidat és hóvégi km óra állásodat. Lízingelt vagy tartós bérletes autód után így átlagosan 2,1 millió Ft-tal több marad a zsebedben, mint átalányadózással.

Ha magánautódra vezetsz kiküldetési rendelvényt és már unod havonta kikeresni a NAV üzemanyag árakat és számolgatni az elszámolható összeget, akkor jó hírünk van! A RoadRecord útnyilvántartó mindent kiszámol helyetted, így nem kell lemondanod arról, hogy évente autónként átlagosan 1,9 millió Ft-ot számolj el magánautód céges használata után.

Ha 3,5 tonna alatti kisteherautóddal saját árut szállítasz (vagy nem szállítasz árut), akkor nem kötelező menetlevelet vezetned, így elfelejtheted a papír alapú naplózást. A RoadRecord mobilalkalmazás automatikusan rögzíti az útjaidat, időt spórolva neked. Az így elkészült útnyilvántartás alapján pedig visszaigényelheted a lízing- és dízel ÁFA 100%-át!

Tudtad, hogy egyéni vállalkozóként már havi 700 km autóhasználat felett jobban megéri útnyilvántartást vezetni, mint az átalányadózást választani? Ha egyéni vállalkozóként eddig csak az adminisztráció tartott vissza a tételes elszámolástól, akkor tapasztald meg, hogy a RoadRecorddal havi 7 perc alatt elkészítheted az útnyilvántartásodat. Megéri váltani, hiszen egy átlagos ügyfelünk autónként évente 408.000 Ft-ot spórol az átalányadózáshoz képest!

Egyedülálló automatikus rögzítés

A RoadRecord útnyilvántartó mobilappban 3 féle automatikus útrögzítési mód áll rendelkezésre: autómozgás figyelése, autós Bluetooth figyelése és telefontöltés figyelése. Ha ezek közül választasz, akkor menet közben észrevétlenül épül az útnyilvántartásod, kiküldetési rendelvényed. Nem kell megérkezéskor manuálisan megnyitnod az alkalmazást és felvinned a látogatást, amivel nemcsak időt spórolsz, de pontosabb végeredményt is kapsz.

Az automatikus rögzítési módok esetén a beállítások segítségével egyénre szabhatod és még pontosabbá teheted a rögzítést. Beállíthatod, hogy mely napokon rögzítsen automatikusan az app (pl.: csak munkanapokon 8 és 17 óra között). Megadhatod azt is, hogy hány méteres hatókörön belüli ismert partnert rögzítse le az alkalmazás és mennyi várakozási idő után történjen a rögzítés.

Nem csupán egy mobilapp

Ez nem csak egy önálló applikáció, így nem kell szenvedned egy kis képernyőn a teljes útnyilvántartásod, kiküldetési rendelvényed véglegesítésével – utóbbit intézheted az asztali számítógépeden, nagy képernyőn. Nyomtatás előtt pedig a beépített NAV ellenőr 70 logikai ütközést ellenőriz és javaslatot tesz a hibajavításra, hogy biztosan NAV-álló legyen a bizonylatod.

Az, hogy a fontos adataink a “zsebünkben” vannak, nem csupán kényelmet, hanem hatékonyságot is jelent. A RoadRecord útnyilvántartó program ezt a kényelmet és hatékonyságot hozza el az útnyilvántartás terén, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy kevesebb időt töltsenek adminisztrációs teendőikkel, és több időt fordíthassanak a lényeges dolgokra.

Tapasztald meg Te is, mennyi időt és idegességet spórolhatsz a RoadRecorddal! Teszteld le 14 napig teljesen ingyen, kötelezettségek nélkül! :)

Kipróbálom a RoadRecordot!

Automatikus útrögzítés   NAV-álló útnyilvántartás cégautóra   Kiküldetési rendelvény magánautóra   Manuális útrögzítés
Napi látogatások térképen   Szerkesztés és véglegesítés   Bizonylatok

Hasonló bejegyzések

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is - ha kell, keményen beleállva a témába - kendőzetlen, saját gondolatokkal.

"Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg."

Barazsy Ákos - az útnyilvántartás szakértőjeBarazsy Ákos
23 207
Olvasók száma
2024első számúüzleti influenszere