Automatizáltuk a partnerlátogatás rögzítést!

Ismét élen a RoadRecord a technológiai újításban: útnyilvántartás egy gombnyomás nélkül!

Te is jártál már úgy, hogy a teendők, ügyintézés, partnerekhez járás közepette elfelejtetted rögzíteni üzleti útjaidat útnyilvántartásodban vagy kiküldetési rendelvényedben? Hó végén aztán döbbenten szembesültél azzal, hogy alig vittél fel valamit a mobil appon.

Legfrissebb fejlesztésünk ezt a problémát is megoldja!

Új autós Bluetooth eszközfigyelő funkciónk bekapcsolásával már tényleg automatikusan is készülhet az útnyilvántartásod! (Ha nincs autós Bluetooth eszközök, akkor a telefontöltés figyelése funkcióval rögzíthetsz automatikusan.)

Az egyetlen kritérium, hogy legyen egy Bluetooth eszközöd, amit mindig az autódban tárolsz. Lehet ez az autód saját beépített Bluetooth-a vagy ha ilyennel nem rendelkezel, valamilyen autós Bluetooth eszköz, például egy Bluetooth kihangosító. Elegendő egyszer beállítanod appunkban, hogy melyik eszközödet figyelje a RoadRecord Online mobil app, ezután partnerlátogadásaid automatikusan rögzülni fognak. Az új funkció működéséről és beállításáról bővebben az Online Súgóban olvashatsz.

Útnyilvántartás, ami akkumulátor- és mobilinternet kímélő, mégis automatikus

Figyelünk mobilod élettartamára és adathasználatára is! A Bluetooth eszközfigyelés GPS helymeghatározást és mobil adatforgalmat is csak a partneredhez való megérkezéskor használ a rögzítéshez, így mobilod akkumulátora és adatkerete is a lehető legminimálisabb mértékben merül.

Sikeres partnerlátogatás rögzítésről automatikus üzenetben értesítünk!

Sosem volt ilyen könnyű útnyilvántartást készíteni, hiszen hóvégén már csak véglegesítened kell a Bluetooth funkció által rögzített partnerlátogatásokat. Sőt, akár egyáltalán nem kell az adminisztrációval foglalkoznod, ha a felhasználókezelés segítségével kiadod a véglegesítés feladatát munkatársadnak vagy könyvelődnek! Ha nincs kompetens munkatársad erre a feladatra vagy biztosra szeretnél menni, hogy útnyilvántartásod NAV-álló lesz, bízd elkészítését szakértőinkre!

A Bluetooth funkció segítségével rögzített partnerlátogatásokat a mobil appban vagy a böngészőben is módosíthatod szükséges esetén. Az útnyilvántartás véglegesítéséhez pedig az útajánlás technológia továbbra is rendelkezésedre áll.

Hasonló bejegyzések

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is - ha kell, keményen beleállva a témába - kendőzetlen, saját gondolatokkal.

"Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg."

Barazsy Ákos - az útnyilvántartás szakértőjeBarazsy Ákos
23 390
Olvasók száma
2020első számúüzleti influenszere