ÚJ! Autó-partner összerendelés funkció a RoadRecord Online-ban!

2018. október 20.

Megjelent a RoadRecord Online-ban az autó-partner összerendelés funkció, mely segítségével a rendszerben levő partnereket csoportosíthatjuk egy adott autóra nézve. Ez az újdonság nemcsak a több autóval rendelkező felhasználóink számára kedvez, hiszen egyautós használat esetén is értelmezhető. Megmutatjuk hogyan:

A funkció lényege, hogy szétválasszuk az aktív, a passzív, illetve az inaktív partnereinket, mellyel nemcsak az utak manuális felvitelét könnyítjük meg, hanem a nemsokára megjelenő útajánlás funkció is ez alapján dolgozik majd.

Az aktív partnerek kategóriába kerül automatikusan minden partner, akinek magyarországi címe van, és nem töltőállomás. Az aktív partnereket rendszeresen látogatjuk, és az útajánlás is ezekből a partnerekből készül.

Ha egy partnert nem rendszeresen látogatunk, illetve nem szeretnénk hogy bekerüljön az útajánlásba tegyük át a passzív kategóriába. Ezek a partnerek manuálisan kiválasztva továbbra bekerülhetnek az utak közé. A töltőállomások és a külföldi partnerek automatikusan ebbe a csoportba kerülnek.

Az inaktív csoport leginkább a több autós felhasználás esetén hasznos, ugyanis ide akkor kerül be partner, ha az útajánláshoz nem használatos, de nem szeretnénk manuálisan sem felvenni az adott autó útnyilvántartásába. Azért fontos hogy ne töröljük ki, mert akár másik autónak ugyanez a partner lehet passzív- vagy akár aktív partnere.  Az egy autós felhasználásnál azonban inkatív csoportba csak akkor érdemes rakni egy partnert, ha még van rá esély hogy viszakerül a passzív vagy az aktív csoportba a későbbiek folyamán. Ellenkező esetben egyszerűbb törölni.

Az autó-partner összerendelés funkció által az utak felvétele rendkívül leegyszerűsödik, hiszen rövidebb idő alatt leválasztható a keresett partner (habár a szöveges keresés is rendelkezésre áll).

További információért a legfrissebb funkciókról és RoadRecord Online fiók nyitásához látogass el ide!

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 652
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog