ÚJ! 3D térkép a RoadRecord Online-ban

2019.02.28

Megújult a beépített térkép a RoadRecord Online-ban!

Ha rendszeresen használod online útnyilvántartó programunkat, akkor biztosan észrevetted, hogy a közelmúltban megváltozott a térképfelület.

A megújult, 3D-s, dönthető felületen a POI-k, vagyis a hasznos helyek (intézmények, üzletek, vendéglátóhelyek) száma is megnövekedett, ami segíti a könnyebb és gyorsabb tájékozódást a telephelyek, partnerek és töltőállomások felvitelénél. Mivel vizuális látjuk az épületek körvonalait, méretkülönbségeit, valamint a környéken lévő POI-kat, egyszerűen megtalálhatjuk úticélunkat, még akkor is, ha a pontos címet nem ismerjük.

Budapest térkép 3d

A térképfelület frissítésén túl a térképmotor is megújult, gyorsabb lett a térképmegjelenítés és frissült a távolság számítás is.

Ha még nem költöztél át az asztali útnyilvántartó programunkról az online rendszerbe, akkor ez még egy indok, hogy elkezd használni! Nyiss online fiókot és próbáld ki kötelezettségek nélkül!

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is - ha kell, keményen beleállva a témába - kendőzetlen, saját gondolatokkal.

"Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg."

Barazsy Ákos - az útnyilvántartás szakértőjeBarazsy Ákos
27 652
Olvasók száma
2020első számúüzleti influenszere