Itt az új RoadRecord csomag – eseti autóhasználatra!

2017. július 11.

 

Jó hírünk van azok számára, akiknek bár nagyon szimpatikus a RoadRecord útnyilvántartó programja, mégsem kezdték még el használni, mert autójukat csak kevés alkalommal használják.

Az egyéni vállalkozók, vagy kisebb cégek, akiknél a profil szerint alapvetően nem gyakori az autóhasználat, általában nem lépik túl a havi 15 megtett utat. Ugyanakkor mégis szükség lehet számukra is az útnyilvántartást vagy a kiküldetési rendelvényt készítő programra, hogy biztonságban érezhessék magukat egy esetleges NAV-ellenőrzésen.

Ők valószínűleg eddig úgy döntöttek, egyelőre nem éri meg befektetniük útnyilvántartó program használatába, és maradtak az excel-tábláknál, vagy egy alacsonyabb minőségű útnyilvántartó program korlátozott lehetőségeinél. Az útnyilvántartás készítése számukra macerás maradt, és az elkészült dokumentum NAV-állósága valószínűleg megkérdőjelezhető.

Nos, az ő igényeikre szabva alkottuk meg a RoadRecord legújabb csomagajánlatát, a Small Business csomagunkat!

Célunk az új csomagajánlattal, hogy ne csak azon vállalkozások számára legyen gyerekjáték az útnyilvántartás készítése, akik számára több autó, és a rengeteg havi kilométer kiadásai mellett eltörpül a RoadRecord program használatának költsége.

Hitvallásunk szerint szeretnénk minél több ember számára megkönnyíteni az autóikkal kapcsolatos kötelező adminisztrációt. Így megszületett a Small Business csomag, mely kedvező ára miatt kiválóan alkalmas eseti autóhasználatra!

A csomag felhasználói a teljes RoadRecord funkcionalitást élvezhetik, pl. a mobilapplikációval kiegészítve, az egyetlen korlátozás csupán, hogy havi 15 út rögzítésére alkalmas. A havi utak száma nem átlagolható, A-ból B-be utazás 1 útnak számít.

Kik számára alkalmas a RoadRecord Small Business csomag?

 

Testhezálló lehet olyan eseti autóhasználatra, például mikor egy egyéni vállalkozó heti egyszer-kétszer üzleti megbeszélés helyszínére való eljutásra használja autóját, és ennek elszámolásához igazolnia kell az üzleti használatot.

Eseti autóhasználat foroghat fenn még egy kisebb cég lízingelt cégautójánál is, ahol a lízingáfa visszaigényléséhez szükség van a céges és magán utakat nyilvántartani, ám a havi utak száma nem lépi át a 15 utat.

De nagyon jó azoknak is, akik magánautójukat szokták használni a cégük érdekében, és maximum havi 15 útról kell kiküldetési rendelvényt vezetniük!

 

Melyik csomagot válasszam?

 

A Roadrecord különböző csomagajánlatai különféle esetekben ajánlottak. Amennyiben próbára szeretnéd tenni programunk tudását mielőtt elköteleződnél, a RoadRecord Light vagy a RoadRecord Small Business csomagot ajánljuk. A Light csomagban a funkciókban található a korlátozás, a Small Businessben pedig az utak száma limitált.

Ha havi több mint 15 útra szeretnéd használni a teljes funkcionalitást, arra ajánljuk a RoadRecord Bronze, Silver, vagy Gold csomagunkat. A csomagok 1, 2. illetve 3 évre szólnak, és az autók számának megfelelően szabjuk árainkat.

Klikk ide a program letöltéséhez!

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 652
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog