RoadRecord Online új funkciói

2018.08.10.

 

A nemrég megjelent RoadRecord Online felturbózott dizájnnal és az alapoktól újragondolt felépítésével már most is teljesen új felhasználói élményt nyújt mind a régimotoros, mind az új RoadRecordosok számára. Emellett funkcionalitásában terveink szerint év végére meg is fogja haladni a most futó Windowsos verzióét.

Tudjuk, hogy nagyon várjátok már, hogy teljes funkcionalitással működjön, ezért amíg zajlik a fejlesztés, időszakosan a legfrissebb funkciókat részletesen bemutatjuk nektek blogbejegyzéseinkben.

 

OpenStreetMap

 

Az első ilyen tulajdonság, ami már önmagában egyedülállóvá teszi a RoadRecord Online-t, az OpenStreetMap térkép használata. Ez teszi lehetővé egész Európában a tömeges távolságszámítást. Ezentúl partnerre, székhelyre és töltőállomásra cím-, illetve cégnév alapján is lehet keresni az úgynevezett POI-k segítségével.

Így egy új partner felvétele sem akaszthatja meg a munkát, hiszen bármely belföldi vagy külföldi partner megtalálható pillanatok alatt!

Újragondolt felépítés

 

A következő fontos sajátosság, amit kiemelnénk: az alapoktól újragondolt felépítés. Az évek során beépített funkciókat olyan logikai sorrendben illesztettük be az új rendszerbe,  melynek köszönhetően a RoadRecord Online lépésről lépésre vezet végig az útnyilvántartás elkészítésének legfontosabb lépcsőfokain.

Már az asztali RoadRecord rendszere is tartalmazott olyan itinereket és tiltásokat, amelyek a RoadRecorddal készített útnyilvántartás NAV-állóságát nagyban elősegítették. Ezeket a logikai ütközéseket figyelő funkciókat azonban még tovább fejlesztettük, így még kisebbre csökkentettük a felhasználói hibák elkövetésének lehetőségeit, bolondbiztossá téve ezzel az új felületet. Nem megfelelő útnyilvántartást gyakorlatilag lehetetlen is nyomtatni a programból.

A RoadRecord folyamatos fejlesztése során természetesen még rengeteg új kényelmi és ellenőrzési funkció kerül tökéletesítésre, hogy még tovább könnyíthessük az útnyilvántartás elkészítését felhasználóink számára.

Részletes fejlesztéseinket, és az új fiók igénylést itt tudod megnézni.

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések

Oszd meg ismerőseiddel

A blogról

2005 óta blogolok olvasóimnak, elsősorban az útnyilvántartásról és a hozzá kapcsolódó dolgokról, programfejlesztésünkről, ügyfélszolgálati és értékesítési tapasztalatainkról. Szívesen osztom meg humoros formában tapasztalataimat cégvezetői szemmel az élet nagy dolgairól is – ha kell, keményen beleállva a témába – kendőzetlen, saját gondolatokkal.

“Eredeti tartalmat írok, nem másokét osztom meg.”

Barazsy Ákos
27 652
Olvasók száma
2007Üzleti kategóriaÖsszesített 3. Hely
HVG Goldenblog