RoadRecord által nyújtott garanciák

100%-ban kockázatmentes kipróbálási lehetőség!*

Készítsd el saját útnyilvántartásod, kiküldetési rendelvényed – és ha időben kifizetted a számlád -, de elégedetlen vagy, akkor a megrendeléstől számítva 60 napon belül visszafizetjük Neked a teljes vételárat!

Elárulunk egy titkot: beépített térképpel a partnerek közti háztól-házig tömeges távolságszámítást egyik versenytársunk útnyilvántartó programja sem tudja!

Némely útnyilvántartó program gyártók külső térképes megoldással próbálkoznak, de az csak 2 pont között mondja meg a távolságot – tömeges számításokra nem képes! Tehát vigyázz, mert a két útnyilvántartó program nem ugyanaz!

Útnyilvántartás formai előírásaira életreszóló garancia

Biztosíthatunk, hogyha a RoadRecord útnyilvántartó programot használod, akkor formai okokból nem érhet meglepetés egy NAV ellenőrzésen!

Amennyiben valaha az adott időszaknak megfelelően a legújabb programverziónkkal készült útnyilvántartásod vagy kiküldetési rendelvényed NAV büntetésre kerül formai okokból, úgy visszafizetjük Neked a teljes vételárat!

MKOE szakmai garancia

Útnyilvántartó programunkat könyvelők, könyvvizsgálók, adótanácsadók és a NAV ellenőrzései alapján, illetve Ügyfeleink visszajelzései alapján fejlesztjük.

Az MKOE (Magyar Könyvelők Országos Egyesülete) útnyilvántartó programunkat bevizsgálta, és szakmai ajánlásával látta el.

 

*A pénzvisszafizetési garancia feltételeit lásd az ÁSZF-ben

Oszd meg ismerőseiddel

RoadRecord mobilapp

Már iPhone, Android és Windows Phone okostelefonos alkalmazással is rögzítheted adataidat, majd a többit szinkronizálással egyesítheted és szerkesztheted a számítógépeden!
kipróbálom