Fix utak módosítása

Mire vagy kíváncsi?

Kategória:

Naptár nézet

Naptár nézetben a kattints duplán a módosítani kívánt napra!

Lista nézet

Lista nézetben a kattints a  ikonra a módosítani kívánt napon!

Ha további partnerek látogatását is rögzítenéd, az lehetőségre kattintva (vagy a billentyűkombinációval) tudsz új sort nyitni az előző alá, és kiválasztani a megfelelőt.

A lehetőséggel tudsz a listába már meglévő alá vagy fölé új sort beszúrni, a opcióval pedig akár át is rendezheted a meglévők sorrendjét. A ikonra kattintva tudsz sort törölni.

Az Utazás célja is módosítható, ebbe a mezőbe kattintva (vagy tab billenytűvel továbblépve) másikat is választhatsz, vagy akár újat is megadhatsz hozzá! Ha magán utazási célt választasz, ezt külön láthatod a jelölőmezőben is. Figyelj oda, ez fogja meghatározni, hogy az adott pont látogatásánál (és onnan távozásnál is) céges vagy magánútként számoljon-e a program!

A tankolás, mint utazási cél semleges. Ez azt jelenti, hogy amennyiben az adott napra tankolást rögzítesz, az út típusa az előtte és utána szereplő utazási célnak megfelelően alakul. Ha előtte és utána egyaránt céges utazási cél szerepel céges útnak, ha pedig vagy előtte vagy utána magán utazási cél szerepel magán útnak számít. (A törvény szerint magán partnertől indulva, és magán partnerhez érkezve minden esetben magán úttal kell számolni.)

Miután minden kívánt módosítást elvégeztél, kattints a Mentés gombra!
Választhatod azt a lehetőséget is, hogy a naptárban  itt közvetlenül egy új napot választasz, vagy a  gombbal az előző, illetve a  gombbal a következő napra lépsz! A bevitt adatokat ilyenkor automatikusan mentjük, nem szükséges külön a Mentés gombra kattintanod!

A Fix utak / Mobil app menüpontban lehetőséged van a korábban betöltött, de időközben módosított napi állandó utak frissítésére, újratöltésére. Ez akkor lehet hasznos, ha a napi állandó utakat később állítod be, mint, hogy utat vagy üzemanyagtöltést vinnél fel az adott hónapban vagy a már betöltött napi állandó utakat időközben módosítottad.

Előző Fix utak felvitele
Következő Fix utak törlése

Tetszett a cikk?Hasonló bejegyzések