Ingyenes adótanácsadás cégautó beszerzése előtt

“Milyen konstrukcióban érdemes cégautót, kishaszongépjárművet beszereznem?”

 

Új céges autót vásárolnál vagy lízingelnél, de nehezen igazodsz el a jogszabályokban és nem tudod, hogyan járnál jobban? Mi segítünk!

A jelenlegi szabályozások és adótörvények mellett nem könnyű átlátni, hogy mi éri meg legjobban a vállalkozásnak: nem mindegy, hogy a céges autót megvásárolja vagy lízingeli – és az sem, hogy az egyes esetekben milyen ÁFA levonási és költség-elszámolási módszert alkalmaz. A döntés fontos: akár több millió forint múlhat rajta autónként!

Szakértőink 2006 óta foglalkoznak a céges autók beszerzéséhez, lízingeléséhez, tartós bérletéhez kapcsolódó ÁFA levonás és költségelszámolás kérdésével.

Teljeskörű, ingyenes és pénzintézetektől, lízingcégektől független tanácsainkkal segítünk kiválasztani a céljaidhoz igazodó leggazdaságosabb megoldást! Csak (adó)konstrukciót javaslunk, pénzintézetet nem!

Szakértőink:

Tarr Péter cégautó adózás specialista
Kosztandi Brigitta adótanácsadó
Barazsy Ákos “A bevétel erősíti a szabályt” című könyvek szerzője

Kérj visszahívást!

Kérdezz bátran, nincs rossz kérdés! Garantáltan 1 munkanapon belül válaszolunk.

Megadott adataidat kizárólag az általad kért visszahívás céljából kezeljük, annak megtörténte után azokat haladéktalanul töröljük.

 

Oszd meg ismerőseiddel

RoadRecord mobilapp

iPhone és Android alkalmazással is rögzítheted az útjaidat, tankolásokat és a hóvégi km óra állásaidat! Ezeket később szerkesztheted a számítógépeden is.
kipróbálom